Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 17 decembrie, cu Camelia Pătrășcanu. O zi de muncă pentru toate zodiile

Horoscop 17 decembrie, cu Camelia Pătrășcanu. O zi de muncă pentru toate zodiile

O zi de muncă astăzi. Luna în Fecioară înseamnă că trebuie să fim harnici si organizați.

Horoscop 17 decembrie, cu Camelia Pătrășcanu. O zi de muncă pentru toate zodiile
Sursa foto: sursă : Captură Antena 3
17 Dec 2019   •   08:41

Horoscop Berbec - rezolvă multe lucruri, au șansa unui salt financiar, fie nu pierd bani, dar mai curând câștigă bani așteptați.

Horoscop Taur - independență și libertate, vor să rezolve lucrurile cum vor ei și când vor ei. Au chef să facă daruri și sunt inspirați.

Horoscop Gemeni - atmosferă bună în casă, discuții, tamponează o dificultate sau un conflict.

Horoscop Rac - multe discuții, aud multe vorbe importante, pot interveni cu un sfat inspirat, astfel încât să dezamorseze o situație neplăcută.

Horoscop Leu - sunt cu gândul la bani, muncesc mult astăzi, dar au spor și rezolvă lucruri, unele dintre ele chiar pe ultima sută de metri.

Horoscop Fecioară - o zi care poate aduce emoții, bune și mai puțin bune, trebuie să își păstreze echilibrul pentru a lua deciziile potrivite. Cheltuiesc, dar pentru daruri frumoase.

Horoscop Balanță - atenționare de sănătate, trebuie să își menajeze forțele, poate fi o zi frumoasă în familie în casă.

Horoscop Scorpion - sunt în centrul atenției, înconjurați de oameni, public sau prieteni. Au o zi frumoasă și chiar își prognozează întâlniri pentru zilele următoare.

Horoscop Săgetător - autoritate și putere, sunt eficienți și muncesc, sunt apreciați și lăudați, pentru pricepere și dedicare.

Horoscop Capricorn - o zi care aduce înțelepciune și echilibru, mai ales dacă este vorba despre decizii importante și discuții cu șefii. Se gândesc dacă să facă sau nu un drum.

Horoscop Vărsător - o zi cu atenții și daruri de la alții. Rezolvă lucrurile prin alții. Atenționare de sănătate.

Horoscop Pești - o zi care aduce faimă, popularitate, multă lume îi apreciază, dar pentru asta trebuie să treacă peste faza în care se plâng cam mult.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close