Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 17 DECEMBRIE. Leii muncesc prea mult, Capricornii au parte de conflicte inutile

HOROSCOP 17 DECEMBRIE. Leii muncesc prea mult, Capricornii au parte de conflicte inutile

Iată horoscopul pentru marți, 17 decembrie. O zi extrem de agitată pentru unele zodii.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE. Leii muncesc prea mult, Capricornii au parte de conflicte inutile
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
16 Dec 2019   •   15:21

HOROSCOP 17 DECEMBRIE. Berbec 

Va fi nevoie să iei o decizie în ceea ce privește sectorul profesional. Astfel, îți aloci niște timp pentru a te gândi serios dacă îți dorești să urmezi în continuare traseul profesional pe care l-ai ales.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE. Taur

Ai parte de o zi agitată în care treci de la o stare la alta într-o fracțiune de secundă. Nu reușești să îâi controlezi emoțiile, iar acest lucru te predispune la conflicte. Pe de altă parte, finalul zilei vine cu mai mult control.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE. Gemeni 

Primești vești bune pe plan profesional. Îți dorești de mult să îți schimbi locul de muncă, iar acum primești o veste care te ajută să ieși din impas. Ai parte de o zi cum multă energie pozitivă.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE. Rac 

Petreci mult timp în casă și te gândești la o redecorare. Nu ai mai acordat de mult atenție locuinței, iar azi îți aloci tot timpul pentru a face acest spațiu în care îți petreci mult timp să te definească mai bine.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE. Leu 

Muncești din greu azi și este posibil să ajungi la extenuare. Încearcă să îți mai aloci și unele momente de pauză, în loc să încerci să mulțumești pe toată lumea de la locul de muncă.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE. Fecioară

Vrei să faci o schimbare majoră când vine vorba de stilul de viață. Ai hotărât să nu mai ignori problemele de sănătate, ci să aloci mai mult timp pentru a-ți contura o dietă echilibrată.

Mai multe pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close