Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 17 ianuarie. Leii sunt mai sensibili decât în mod normal

HOROSCOP 17 ianuarie. Leii sunt mai sensibili decât în mod normal

HOROSCOP pentru vineri, 17 ianuarie

HOROSCOP 17 ianuarie. Leii sunt mai sensibili decât în mod normal
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    16 Ian 2020   •   20:14

HOROSCOP Berbec, 17 ianuarie

Azi este momentul să îți acorzi puțin timp pentru tine. Petreci mare parte din timp singur și încerci să-ți regăsești echilibrul interior pe care l-ai pierdut în toată agitația din ultima vreme.

HOROSCOP Taur, 17 ianuarie

Te trezești în poziția de model în viața pentru copiii cu care interacționezi. Reușești să fii ca un mentor în viața persoanelor cu care interacționezi azi și te bucuri de aprecierea celor din jur.

HOROSCOP Gemeni, 17 ianuarie

Primești vești bune pe plan profesional, iar acest lucru îți oferă mai multă încredere în propria persoană. Astfel, chiar te gândești să faci primii pași spre a duce la bun sfârșit un proiect la care te tot gândești.

HOROSCOP Rac, 17 ianuarie

Reușești să discuți deschis despre lucrurile pe care le simți. Ești din ce în ce mai conștient de emoțiile tale și vrei să fii sincer cu persoanele importante din viața ta. Totuși, încearcă să nu pari vulnerabil.

HOROSCOP Leu, 17 ianuarie

Ești mai sensibil decât în mod normal și lași orice lucru mărunt care nu funcționează așa cum te-ai fi așteptat să te sensibilizeze mai mult decât este cazul. Discută cu o persoană în care ai încredere.

Articolul integral pe jurnalul.antena3.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close