Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 17 ianuarie. Taurii au vești bune pe tema banilor, Gemenii au multe sarcini de dus la capăt

HOROSCOP 17 ianuarie. Taurii au vești bune pe tema banilor, Gemenii au multe sarcini de dus la capăt

HOROSCOP. Luna este în Balanță azi și lucrurile se liniștesc încet încet, mai ales că toate planetele sunt în mișcare directă, nu avem niciun retrograd până pe 17 februarie, când Mercur ne va onora cu primul său tranzit retrograd al anului.

HOROSCOP 17 ianuarie. Taurii au vești bune pe tema banilor, Gemenii au multe sarcini de dus la capăt
17 Ian 2020   •   09:36

HOROSCOP BERBEC. Un nou vecin ce te intriga sau cunostinta intamplatoare de care te simti atras poate sa vina in contact cu tine azi. Asta iti poate creste starea de entuziasm. Prea probabil, vei face conversatii placute si va va face placere compania reciproca. Fie ca alegi sa duci mai departe atractia fie ca nu, depinde de situatia curenta a amandurora, dar cel putin iti vei face un nou prieten.

HOROSCOP TAUR. O veste buna despre tema banilor poate aduce un val de entuziasm in casa ta azi. Unul din obiective poate fi sa investesti bani ca sa imbunatatesti situatia curenta. Te poti gandi chiar sa te muti sau sa cumperi o alta locuinta. Te poti izbi de multe idei bune ce sa faci cu banii, dar mentine totusi spiritul realist. Tine si de o suma de bani pentru rezerva de orice eventualitate.

HOROSCOP GEMENI. Astazi poti avea destul de multe telefoane importante de dat si de primit si vrei sa te ocupi de ele inainte de a face orice altceva. Iti vei transmite mesajele si punctele de vedere cu brio pentru ca abilitatile tale de comunicare sunt foarte puternice. Cuvintele se combina cu emotiile pentru a crea o buna intelegere intre tine si aproape oricine, fie ca vorbesti la telefon fie ca scrii.

HOROSCOP RAC. Sarcini ce trebuie facute in casa si in preajma ei pot fi topul prioritatilor din lista de azi. Un musafir femeie, fie mama fie soacra, pot trece pe la tine, de aceea te preocupa mult ca totul sa arate bine in locuinta ta. Nu face mai multa munca decat cea pe care chiar trebuie sa o faci. Nu vrei sa fii prea obosit si sa nu iti arda de socializare.

Citiți continuarea aici. 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close