x close

HOROSCOP 17 MARTIE. Racii trebuie să-și asculte inima, Fecioarele au parte de multe evenimente în familie

16 Mar 2019   •   22:20
HOROSCOP 17 MARTIE. Racii trebuie să-și asculte inima, Fecioarele au parte de multe evenimente în familie Foto: Pixabay.com

HOROSCOP 17 MARTIE. Va fi o zi extrem de plină în evenimente de familie. Iată cum arată previziunile pentru fiecare zodie.

HOROSCOP 17 MARTIE. Berbec

Uneori, iubirea are şi conotaţii mai puţin plăcute, mai ales dacă în stilul celuilalt de a-ţi arăta că te iubeşte se infiltrează aspectele nedorite ale iubirii: gelozia, posesivitatea, pânda, ranchiuna. Şi ele fac parte din meniu când iubeşti, aşa e, dar de data aceasta persoana iubită pare să exagereze. Chiar dacă e forma sa de a-ţi arăta cât de mult însemni pentru el, nu e genul de declaraţie de dragoste pe care l-ai fi aşteptat, pentru că atentează la libertatea ta, cea pe care o preţuieşti tu cel mai mult. Poate eşti iubirea lui, dar nu eşti şi proprietatea sa, dar el nu înţelege asta!

HOROSCOP 17 MARTIE. Taur

Ieşi din casă oriunde vezi cu ochii, pentru că azi sunt favorizate călătoriile prin locuri ce au efecte fantastice asupra psihicului tău. Chiar şi o excursie undeva fără ţintă s-ar potrivi de minune atmosferei acestei zile, de aceea ar fi bine să accepţi orice invitaţie care te-ar putea scoate din casă. Te vei întoarce acasă cu bateriile reîncărcate, pentru că natura, aerul curat sau atmosfera relaxantă în care petreci cele câteva ore vor avea un rol energizant asupra ta.

HOROSCOP 17 MARTIE. Gemeni

Nu poţi înţelege corect părerile celor din jurul tău, mai ales că sunt atât de contradictoriu. Unii tac şi nu ştii ce gândesc, în timp ce alţii dau replici dure şi critică tot ce faci, deci cine are dreptate? Poate ai prefera ca lumea să-şi exprime punctul de vedere cu mai multă energie, decât să tacă şi să gândească cine ştie ce, dar nici tonul agresiv nu ţi-e pe plac. Eşti şi tu confuz, pentru că nu ştii ce decizie să iei privind la reacţiile celor care îţi ţin companie. Nici una nu seamănă cu cealaltă, iar tu eşti la mijloc şi încerci să-i mulţumeşti şi pe unii, şi pe alţii. Nu prea reuşeşti.

HOROSCOP 17 MARTIE. Rac

Încearcă azi să te apleci mai mult asupra sufletului tău, spre cele mai adânci şi ascunse dorinţe, pentru că de acolo poate ieşi la iveală o cale nouă pentru tine. Nu te lua doar după ce vezi uşor în jurul tău, adevăratele lucruri bune sunt cele la care ajungi mai greu, care cer o anumită sondare, cercetare, căutare în profunzime. Ia-ţi o pauză în iureşul vieţii şi stai de vorbă cu sinele tău, cu cel pe care îl ascunzi în inimă, cel pe care nu-l ştie nimeni decât tu, pentru că acea parte din tine are acum nevoie de atenţie, de concentrare, de energie. Şi tu poţi primi de acolo, din interior, nişte sfaturi excelente, dar şi tu poţi linişti acest ungher al fiinţei tale cu o rază de lumină şi de pace.

HOROSCOP 17 MARTIE. Leu

Cele mai bune sfaturi vin de pretutindeni, deci ascultă cu atenţie ce au ceilalţi să-ţi spună. Nu din anturajul tău cel mai apropiat apar azi cele mai interesante sfaturi, ci din zone mult mai îndepărtate. Mesajele care ajung azi la urechile tale prin internet, prin telefon, de la televizor sau citind vreo carte legată de culturi de prin alte zone ale lumii, dar toate au acest rol: de a-ţi deschide ţie mintea. E ca o revelaţie pentru că de acolo soseşte vestea salvatoare pentru problema care te frământă şi eşti mulţumit că ai fost pe fază exact atunci când informaţia venea către tine.

HOROSCOP 17 MARTIE. Fecioară

Atmosfera din familie este extrem de vie, de animată, poate datorită unor planuri noi pe care fiecare îl alimentează în felul său. Cineva trebuie să preia conducerea acestor planuri, şi tu eşti persoana cea mai potrivită pentru acest rol, deci asumă-ţi cu bucurie responsabilitatea de a-i îndruma pe toţi ai casei într-o direcţie avantajoasă pentru toată lumea. Se petrece ceva special între pereţii casei tale, telefoanele zbârnâie toată ziua, musafirii nu se mai opresc, deci poate fi o zi extrem de plină în evenimente de familie. Poate afli şi veşti minunate despre venirea pe lume a unui copil, sau dacă visai la acest lucru chiar în cuplul tău, cine ştie, poate afli că va veni barza curând!

Mai multe pe junalul.ro.

Citeşte mai multe despre:

Horoscop zilnic
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati