Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 18-24 octombrie 2020, cu Mariana Cojocaru. Inimi frânte pentru Balanță, mari cumpene pentru Pești

Horoscop 18-24 octombrie 2020, cu Mariana Cojocaru. Inimi frânte pentru Balanță, mari cumpene pentru Pești

Horoscop 18-24 octombrie 2020, cu Mariana Cojocaru. Cu Soarele în Scorpion, săptămâna începe cum nu se poate mai prost pentru două zodii. Malefica Lilith își face de cap și apar cumpene și dispute în dragoste.

Horoscop 18-24 octombrie 2020, cu Mariana Cojocaru. Inimi frânte pentru Balanță, mari cumpene pentru Pești
de Georgiana Adam    |    18 Oct 2020   •   10:30

Horoscop 18-24 octombrie 2020, cu Mariana Cojocaru, pentru Berbec

Vestea bună este că în săptămâna care urmează, mai exact pe 20-21 octombrie, Lilith va părăsi constelația voastră. Vestea mai puțin bună este că Marte Retrograd mai zăbovește încă la voi în gradenă și vă poate pune piedici. Soarele își face bagajele și se pregătește să intre în Scorpion, unde-l întâmpină un Mercur Retrograd. Deci, perioada are amprenta a două planete retrograde: semne karmice.

Horoscop 18-24 octombrie 2020, cu Mariana Cojocaru, pentru Taur

Lilith va părăsi Berbecul și va intra la voi. Să vedeți ce afectați veți fi, că va face opoziție cu Soarele care se pregătește să intre în Scorpion și va rezona cu Mercur Retrograd. Cumpene, dispute în dragoste, nesigurață în carieră și business, se conturează un impact destul de dur în perioada ce urmează. Semnificația este karmică și vizează diferit fiecare Taur în parte!

Horoscop 18-24 octombrie 2020, cu Mariana Cojocaru, pentru Gemeni

Axa Karmică din Gemeni și Săgetător nu iartă. Reflectați asupra tuturor greșelilor pe care le-ați făcut în trecut, deoarece acestea se pot întoarce asupra voastră.

Horoscop 18-24 octombrie 2020, cu Mariana Cojocaru, pentru Rac

Urmează o perioadă agitată și pentru raci. Marte va rămâne retrograd în Berbec, iar semnificația karmică și analiza fiecărui destin se face individual (dragoste, carieră).

Horoscop 18-24 octombrie 2020, cu Mariana Cojocaru, pentru Leu

Intrarea lui Lilith în Taur vizează casa, familia, cariera, sănătatea domniilor voastre sau a cuiva din anturaj. Diferența o face astrograma complexă a fiecărui nativ, pentru a înțelege și depăși momentele grele de se configurează pe viitor, inclusiv pe business sau alte sectoare existențiale. Nu exclud deloc nici copiii.

Horoscop 18-24 octombrie 2020, cu Mariana Cojocaru, pentru Fecioară

Intrarea lui Lilith în Taur, zodie de Pământ ca și a voastră vizează sentimentele și copiii, dar și studiile și evoluția spirituală. Să vedeți de acum și conflicte deschise, căci este și Mercur Retrograd antemergător la Soare în Scorpion, în a doua parte a săptămânii. Axa Karmică anunță blocaje și avertizări pentru sănătate. Căile de înțelegere și calea spre lumină se pot descifra individual.

Horoscop 18-24 octombrie 2020, cu Mariana Cojocaru, pentru Balanță

Soarele se pregătește să părăsească constelația voastră și va fi primit de un Mercur retrograd și debusolat în Scorpion. Vestea bună este că Lilith părăsește Berbecul și intră în Taur. Dar poate lăsa în urmă inimi frânte, secrete nelămurite, neelucidate, nedescifrate. Greu de trăit cu o astfel de povară în dragoste sau carieră/business. Sau, de ce nu, chiar și pe sănătate! Pericolele nu au trecut

Horoscop 18-24 octombrie 2020, cu Mariana Cojocaru, pentru Scorpion

Soarele va intra în constelația voastră și va rezona cu Mercur Retrograd. Lilith intră în Taur, unde deja este Uranus retrograd, iar Marte mai este retrograd în Berbec (patron astral pentru voi). Aceste tranzite se duc pe carieră (cutremure), pe dragoste (risc de ruptură și tensiuni grave, grele), etc.

Horoscop 18-24 octombrie 2020, cu Mariana Cojocaru, pentru Săgetător

Axa Karmică Săgetător-Gemeni nu iartă! Se acumulează păcatele, la care se adaugă și datoriile karmice din viețile anterioare. Puteți ajunge într-un moment în care nu veți mai ști încotro să o luați (dragoste, căsătorii, compatibilități care se vor dovedi incompatibile). Lilith în Taur vizează sănătatea.

Horoscop 18-24 octombrie 2020, cu Mariana Cojocaru, pentru Capricorn

Cuadratura a trei planete cu Marte Retrograd din Berbec face ravagii și aici, chiar dacă Lilith va intra în Taur. Dezechilibru la mulți dintre cei care se agață cu disperare de relații sentimentale neconforme cu planul Universului. Sau poate un business neprofitabil.

Horoscop 18-24 octombrie 2020, cu Mariana Cojocaru, pentru Vărsător

Intrarea lui Lilith în Taur și conjuncția pe care o va face cu Uranus aduce mari dezechilibre și în cazul vărsătorilor. E liniștea dinaintea furtunii, dar la alții furtuna e deja declanșată. De ce? Va face cuadratură cu Soarele natal, deci mulți sunt în criză. Atenție, se anunță multe dezastre la orizont!

Horoscop 18-24 octombrie 2020, cu Mariana Cojocaru, pentru Pești

Lilith intră în Taur și va taxa pe toți cei cu furtul de idei, de identitate. Adică pe profitori, că tot este și Mercur Retrograd în Scorpion și va intra și Soarele. Posibile probleme cu justiția ce țin inclusiv de carieră sau dragoste. Veți trece prin mari cumpene, care pot fi descifrate doar în funcție de Axa Karmică a fiecăruia în parte.

sursa: kfetele.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Mariana Cojocaru
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close