Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 18 februarie 2021. Peștii sunt epuizați, Capricornii sunt extrem de nervoși

Horoscop 18 februarie 2021. Peștii sunt epuizați, Capricornii sunt extrem de nervoși

Horoscop 18 februarie 2021. O zi surprinzătoare pentru toate zodiile. Mercur este retrograd și astfel mulți dintre nativi sunt afectați direct. Previziunile astrologice pentru 18 februarie, mai jos.

Horoscop 18 februarie 2021. Peștii sunt epuizați, Capricornii sunt extrem de nervoși
de Georgiana Adam    |    17 Feb 2021   •   15:03

Horoscop 18 februarie 2021 pentru Berbec

Este ziua în care te vei simți pregătit să iei o decizie în viața ta amoroasă, mai ales că vei vedea clar tot ce ține de relația intimă. Există perspective interesante care îți vor veni în prim-plan atunci când vine vorba de o relație romantică pentru care s-ar putea să trebuiască să lupți. Dintr-o dată, veți avea intuiția a ceea ce ar trebui să faci și a opțiunilor impuse. Acționează în funcție de instinctul tău, deoarece îţi va arăta calea către fericire.

Horoscop 18 februarie 2021 pentru Taur

Relaţiile tale sentimentale s-ar putea îmbunătăți foarte mult în următoarele săptămâni. Cu toate acestea, ar trebui să fii atent că astăzi poţi risca să dai dovadă de nerealism în tot ceea ce ţine de relație. Este foarte posibil să ai o vedere greșită a situației. Fii atent la acest aspect care te-ar putea influenţa negativ.

Horoscop 18 februarie 2021 pentru Gemeni

Astăzi vii cu energie pozitivă în relaţia ta şi acesta ar putea fi momentul perfect pentru a vă rupe de rutina zilnică. S-ar putea să vă doriți amândoi să vă mutați în altă parte, să găsiți un apartament nou, mai spațios sau chiar să întemeiați o familie. Acum este un moment bun pentru a discuta aceste subiecte legate de dragoste și viața de cuplu.

Horoscop 18 februarie 2021 pentru Rac

Astăzi tragi concluzii pripite cu privire la posibilele eșecuri care apar în viața ta amoroasă. Deci, nu mai primi idei, adesea false, și încearcă să nu te uiți la toate cu o lupă. Adevărul este că nu poți fi niciodată sigur de nimic, dar învață să ai încredere în partenerul tău. În loc să-ți pui mereu aceleași întrebări, trage aer adânc în piept și gândește-te înainte să spui ceva.

Horoscop 18 februarie 2021 pentru Leu

Succesul acestei săptămâni depinde în mare măsură de cum vă veţi comporta joi. Câteva decepţii de ultim moment, provocate de Mercur retrograd, vor putea fi depăşite printr-o atitudine pozitivă. Chiar dacă sunteţi îngrijoraţi de finanţele dumneavoastră, nu vă lăsaţi la mâna celor care promit multe, dar habar n-au. O situaţie dificilă se clarifică subit şi un ajutor financiar neaşteptat vă poate rezolva problemele. La muncă sau în anturaj s-ar putea să vă supere criticile care vi de aduc. Amintiţi-vă, însă, că o atitudine suficientă şi arogantă nu rezolvă ci provoacă problemele.

Horoscop 18 februarie 2021 pentru Fecioară

Cineva pe care l-aţi cunoscut recent începe să manifeste un interes foarte profund faţă de dumnevoastră. Dacă simţiţi că persoana respectivă vă atrage, nu rataţi ocazia unei relaţii care s-ar putea să vă reîmprospăteze energiile. În plan financiar, navigaţi în ape favorabile. Este înţelept să nu puneţi la îndoială conjunctura ci, pur şi simplu, să profitaţi de ea.

Horoscop 18 februarie 2021 pentru Balanţă

Fie în solitudine, fie alături de familie, evenimentele din jurul dumneavoastră nu vă vor dezamăgi, atâta vreme cât timp vă manifestaţi latura socială. O stare de agitaţie poate să vă imprime o mişcare de du-te-vino, posibil împreună cu unul dintre prietenii dumneavoastră. Este cazul să daţi dovadă de precauţie şi să vă supravegheaţi cuvintele dacă abordaţi un subiect sensibil împreună cu persoana iubită. Vorbele neinspirate pot duce la o situaţie periculoasă pentru armonia cuplului. În plan financiar, este posibil să resimţiţi o mică dezamăgire. Poate preţul prea mare al unei achiziţii tentate vă va determina să vă reconsideraţi intenţiile.

Horoscop 18 februarie 2021 pentru Scorpion

Astăzi este o zi pe care nativii din Scorpion o pot găsi dificilă din punct de vedere al interacţiunilor umane. Dacă sunteţi într-o relaţie, partenerul s-ar putea să vă surprindă cu o declaraţie neaşteptată. Cei singuri ar putea fi în pragul unei întâlniri care nu-i va lăsa indiferenţi şi în care ar putea fi convinşi să investească încredere. În plan financiar, nativii vor constata că o investiţie recentă începe să dea roade.

Horoscop 18 februarie 2021 pentru Săgetător

Viața îți zâmbește, dar trebuie să vezi întotdeauna totul cu o atitudine proaspătă și optimistă, potrivită stilului tău. Fii atent la intuițiile tale și fii atent la vocea inimii tale când vine vorba de iubire. Joi vei rezolva în mod satisfăcător provocările care apar în relațiile tale romantice. Un avertisment: amintiți-vă că Mercur este retrograd, țineți minte dacă aveți de gând să călătoriți, să ajungeți înainte de decolare la aerport. Fiind tu însuți, fidel valorilor tale, vei avea cea mai bună zi posibilă, nu asculta pe nimeni. Joi imaginația dvs. este încurajată, aveți toate bunurile în mână pentru a lua inițiative fără a fi rugat. Este timpul să vă prezentați ideile bune, să începeți un proiect care vă este aproape de inimă, să vă lansați într-o nouă activitate. Astăzi lucrurile vor merge foarte încet, atât de mult încât vei fi tentat să renunți. Nici nu te gândi la asta! Este doar una din acele zile în care nimic nu pare să meargă bine, deși, în principiu, totul ar trebui să meargă foarte bine pentru tine. Nu vă așteptați la multe progrese astăzi și, bineînțeles, nu vă așteptați la nimic altceva decât la recesiuni de la colegii dvs. sau de la oamenii din jur.  

Horoscop 18 februarie 2021 pentru Capricorn

Un val norocos te înconjoară legat de activități sociale accentuate de tranzitul favorabil al planetei Venus. Iubirea este reală în viața ta, mai ales în aceste momente în care ai Luna, în tranzit prin semnul tău și te afli în mijlocul unei etape de revizuire conștientă a multor lucruri pe care nu le făceai bine. O întâlnire produce rezultate pozitive în viața dvs. financiară și vă inspiră să realizați un nou proiect. Vrei să știi totul despre obiectul tău de interes și poți deveni un pic obsedat. Îți lipsește răbdarea. Trebuie să vă revizuiți abordarea pentru a obține ceea ce doriți. Izbucnirile de nervozitate îți mențin stresul, îți golesc bateriile, te temperează și se îndreaptă spre pasiunile tale pentru a te relaxa. Mișcare, o activitate antrenantă, ai o mie de modalități de a te decomprima.

Horoscop 18 februarie 2021 pentru Vărsător

Anumite probleme vă pot ține oarecum îngrijorat emoțional gândindu-vă poate că ați putea pierde dragostea de care vă bucurați acum, dar nu vă faceți griji pentru că acele gânduri de nesiguranță sunt total nefondate. Ce a fost stricat de un impuls emoțional poate fi rezolvat printr-o conversație onestă și iubitoare? Amintiți-vă că, în ciuda tensiunii și haosului din jurul vostru, nu trebuie să le permiteți să vă afecteze. Motto-ul dvs. ar trebui să fie că sunteți „în el, dar nu faceți parte din el”. Înțelegeți că baza majorității luptelor se limitează la lupta dintre vechi și nou. Încearcă să nu le permiți bătăliilor să devină ale tale. În această zi, lăsați-vă ghidați de flerul, de intuiția voastră. Cu siguranță nu te vor înșela azi. O anumită oboseală îți face sufletul vag, ai face bine să ieși din viața ta de zi cu zi, să te dedici pasiunilor tale. Veți avea curajul să provocați, să luptați în direcția corectă.

Horoscop 18 februarie 2021 pentru Pești

Peștii se află acum sub influența retrogradă a lui Mercur. Există o întorsătură surprinzătoare în afacerile tale. Cel mai bun lucru de făcut în această zi este să îți asumi o atitudine de așteptare și să nu te grăbești, ci să iei totul cu calm, astfel încât să iasă bine. Dacă vă aflați în mijlocul unui litigiu, angajați servicii profesionale calificate. Te apropii de începutul ciclului tău de ziua de naștere, care va avea loc pe vârful 19/20, și de acum înainte te simți inspirat, fericit, entuziast. Astăzi dorințele tale se pot împlini. Influențele planetare vă vor aduce un noroc neobișnuit. Este posibil să primiți un fel de avans financiar. Această energie pozitivă vă va afecta și viața personală. Impulsurile tale nu te înșeală, există abordări favorabile în perspectivă, vei fi susținut. Oboseala bruscă îți arată defectul, o seară calmă ar fi ideală, odihnește-te în intimitatea ta. 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close