Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 18 ianuarie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. O zi care ne pune mintea la contribuție. Peștii sunt indeciși, Racii își protejează interesele

Horoscop 18 ianuarie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. O zi care ne pune mintea la contribuție. Peștii sunt indeciși, Racii își protejează interesele

Horoscop 18 ianuarie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. O zi care ne pune mintea la contribuție. Peștii sunt indeciși, Racii își protejează interesele
18 Ian 2019   •   11:34

Horoscop 18 ianuarie. O zi în care reușim să ieșim din situații neplăcute doar cu multă abilitate mentală, în cazul în care oamenii ne vorbesc de rău sau ne bârfesc, spune astrologul Camelia Pătrășcanu.

Horoscop 18 ianuarie. Berbec - știu să se scoată, mai ales dacă cineva transmite niște vorbe rele în legătură cu ei, dar tot ei cad în picioare.

Horoscop 18 ianuarie. Taur - au aspecte foarte bune în privința banilor. Știu să negocieze, de aceea nu au riscuri foarte mari. Atenție la argumente!

Horoscop 18 ianuarie. Gemeni - au fler și intuiesc cum să nu intre în diverse capcane întinse de persoane nu foarte sincere.

Horoscop 18 ianuarie. Rac - una dintre zilele în care măsoară ce fac, ce spun ceilalți și sunt atenți la interese, ca nu cumva ale lor să fie lezate.

Horoscop 18 ianuarie. Leu - vor să fie apreciați și populari, mizează pe public și pe anturaj. Așteaptă aplauze și recunoaștere, de care pot avea parte în această zi.

Horoscop 18 ianuarie. Fecioară - zi cu succes mai ales intelectual, o zi care le aduce premii mari.

Horoscop 18 ianuarie. Balanță - drumuri pe care le pot face sau aranja, întâlniri, câștigă bani sau fac tranzacții, dar și vești care pot veni de la distanță, de la persoane pe care nu le-au văzut de mult.

Horoscop 18 ianuarie. Scorpion - calcule financiare, mai ales din perspectiva unei alte persoane care le-ar putea influența decizia.

Horoscop 18 ianuarie. Săgetător - discuții și întâlniri în care vor să manipuleze un pic, persoana cu care se întâlnesc să nu aibă nimic împotriva lor.

Horoscop 18 ianuarie. Capricorn - muncă intelectuală și multe idei, abundă de ingeniozitate și e bine să o folosească din plin, pentru că îi scutește de multe complicații.

Horoscop 18 ianuarie. Vărsător - imaginație și este posibil să aibă ideea unor proiecte, fezabile pentru 2019 și care astfel trebuie reținute.

Horoscop 18 ianuarie. Pești - sunt rezervați, indeciși, pot avea momente de confuzie și ambiguitate. Nu sunt siguri nici de ei și nici de alții, însă pe seară totul se limpezește și pot lua o decizie.

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close