Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 19 decembrie. Taurii sunt dezamăgiți. Leii au o zi grea

HOROSCOP 19 decembrie. Taurii sunt dezamăgiți. Leii au o zi grea

HOROSCOP. Iată ce au pregătit astrele pentru ziua de 19 decembrie:

HOROSCOP 19 decembrie. Taurii sunt dezamăgiți. Leii au o zi grea
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
18 Dec 2019   •   16:23

HOROSCOP Berbec, 19 decembrie

Treci de la o stare la alta și, astfel, există riscul să intri într-un conflict cu o persoană apropiată din anturajul tău. Încearcă să petreci puțin timp singur pentru a putea să te reconectezi cu propria persoană.

HOROSCOP Taur, 19 decembrie

Ziua de azi vine cu multă energie pozitivă, însă această energie dispare odată cu apariția unei probleme la locul de muncă. Simți că munca nu îți este apreciată și vrei să îți faci vocea auzită.

HOROSCOP Gemeni, 19 decembrie

Petreci mult timp alături de prieteni și vă gândiți tot mai mult la o călătorie în afara țării. Puneți la punct primele detalii și sunteți din ce în ce mai entuziasmați de această idee.

HOROSCOP Rac, 19 decembrie

Te bucuri de puțin timp singur alături de propria persoană și te concentrezi pe pasiunile pe care le ai. Astfel, vrei să te perfecționezi când vine vorba de talentele pe care le ai și să încerci să câștigi bani de pe urma lor.

HOROSCOP Leu, 19 decembrie

Nu reușești să te concentrezi nici măcar atunci când vine vorba de lucrurile simple care țin de rutină. Simți că oboseala te-a ajuns din urmă, însă nu vrei să îți acorzi timp pentru a-ți reîncărca bateriile.

HOROSCOP Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close