Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 19 FEBRUARIE: Veşti financiare excelente pentru această zodie!

HOROSCOP 19 FEBRUARIE: Veşti financiare excelente pentru această zodie!

HOROSCOP 19 FEBRUARIE: Veşti financiare excelente pentru această zodie!
19 Feb 2019   •   00:21

Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de marți.

Horoscop 19 februarie Berbec

Se poate ca astăzi să fii nevoit a lua o decizie majoră, în legătură cu locul tău de muncă ori de viaţă ta de zi cu zi. Indiferent ce anume alegi, asigura-te că responsabilitatea îţi aparţine în totalitate.

Horoscop 19 februarie Taur

Se poate accentua dorinţa ta de relaţionare, mai ales dacă nu eşti implicat într-o relaţie de cuplu stabilă. Intensitatea emoţiilor tale ar putea fi prea puternică pentru cei cu care interacţionezi.

Horoscop 19 februarie Gemeni

Se ştie că eşti genul de om care îşi asumă responsabilităţile pentru tot ceea ce face, dar acest lucru nu garantează controlul tău absolut asupra celor neprevăzute. Primeşti nişte veşti financiare excelente.

Horoscop 19 februarie Rac

Deşi eşti preocupat de detaliile existenţei tale şi de ceea ce li se întâmplă celor din mediul tău, aminteşte-ţi că nu toată lumea vede lucrurile din aceeaşi perspectivă. Surprize frumoase în familie.

Horoscop 19 februarie Leu

Se pare că îţi doreşti să alcătuieşti o nouă strategie pentru cariera ta. Cu toate acestea, înainte de a face primul pas, cântăreşte situaţia în care te afli, nu întotdeauna curajul are efect favorabil.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close