Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 19 iulie 2018: Săgetătorii se simt constrânşi la locul de muncă, Leii primesc musafiri neanunțați

Horoscop 19 iulie 2018: Săgetătorii se simt constrânşi la locul de muncă, Leii primesc musafiri neanunțați

Horoscop 19 iulie 2018: Săgetătorii se simt constrânşi la locul de muncă, Leii primesc musafiri neanunțați
de S.T.    |    18 Iul 2018   •   21:26

Horoscop 19 iulie Berbec
În această perioadă este necesar să vă controlaţi cu mare atenţie reacţiile, deoarece puteţi intra foarte uşor în conflict cu toată lumea. Constrângerile la care sunteţi supus sunt însă cu adevărat stresante.

Horoscop 19 iulie Taur
Şefii vă apreciază eforturile, dar vă dau să rezolvaţi probleme pentru care sunt potrivite cu totul alte persoane. Ar fi de  preferat să-i refuzaţi pentru a nu vă face din actualii prieteni viitori adversari.

Horoscop 19 iulie Gemeni
Calmul celor din jur vă influenţează pozitiv, cu toate că mai aveţi încă destule momente în care vă simţiţi debusolat. Cineva drag suferă şi vă străduiți  să-l ajutați necondiționat. Îngrijiți-vă sănătatea.

Horoscop 19 iulie Rac
Sunteţi foarte suspicios şi nu acordaţi celor care au greşit niciun fel de circumstanţe atenuante. Intervenţiile în favoarea acestora vă enervează şi mai tare. Seara o petreceți alături de prietenii dragi.

Horoscop 19 iulie Leu
Astăzi depăşiţi situaţiile dificile cu multă dezinvoltură şi noroc. Aparent nu faceţi niciun efort şi sunteţi apreciat de toată lumea, chiar şi de adversarii declaraţi.  Veți primi musafiri neanunțați.

Continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close