Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 19 noiembrie. Taurii își sporesc veniturile, Balanțele se ceartă serios cu prietenii

HOROSCOP 19 noiembrie. Taurii își sporesc veniturile, Balanțele se ceartă serios cu prietenii

HOROSCOP 19 noiembrie. Taurii își sporesc veniturile, Balanțele se ceartă serios cu prietenii
19 Noi 2018   •   01:14

HOROSCOP. E luni, afară e frig, pe alocuri ninge, dar asta nu înseamnă că săptămâna dumneavoastră trebuie să fie în ton cu vremea. Dimpotrivă, ați putea avea parte de surprize plăcute.

Horoscop 19 noiembrie Berbec
Iniţiativele vostre sunt primite cu bunăvoinţa de colegi, de şefi, dar nu şi de membrii familiei. Aveţi nevoie de multă energie pentru a convinge pe toată lumea implicată că sunt toţi favorizaţi.Fiţi optimişti.

Horoscop 19 noiembrie Taur
În aceste zile aveţi o mulţime de şanse de a vă îmbunătăţi substanţial situaţia financiară, îndeosebi dacă renunţaţi la proiectele prea complicate, care se vor finaliza foarte greu, după prea mult timp.

Horoscop 19 noiembrie Gemeni
Astăzi este bine să nu daţi importantă agresivităţii celor din jur şi invidiei celorlalţi. Încercaţi să profitaţi de energia pe care o aveţi pentru a definitivă toate restanţele. Pe plan personal vă merge foarte bine.

Horoscop 19 noiembrie Rac
După conflictele deschise din ultima vreme de la serviciu, astăzi urmează un fel de consens general. Motivul îl cunoaşteţi foarte bine numai voi. Vă pricepeţi să stabiliţi relaţii durabile şi avantajoase.

Horoscop 19 noiembrie Leu
Nu adversarii vă creează cele mai mari probleme, ci prietenii cei mai apropiaţi şi colegii de serviciu. Nici persoană iubita nu vă ajută aşa cum vă doriţi.  Vă puteţi baza în schimb pe rudele apropiate.

Horoscop 19 noiembrie Fecioară
Sunteţi copleşit de sarcinile profesionale din ce în ce mai complicate ce vi se distribuie de către partenerii de afaceri. Nici viaţă de familie nu mege atât de bine cum doriţi, din cauza problemelor financiare.

Horoscop 19 noiembrie Balanţă
Sunteţi acuzat de prietenii din anturaj că nu vă respectaţi promisiunile şi că sunteţi foarte comod. Din nefericire, nu aveţi cum să le contraziceţi, aşa că preferaţi să tăceţi şi să vă retrageţi. Fiţi prudent.

Mai multe, pe Jurnalul.
 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close