Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2 februarie 2021. La Lei, se reaprinde o dragoste din trecut, Racii pică victima unei înşelăciuni

Horoscop 2 februarie 2021. La Lei, se reaprinde o dragoste din trecut, Racii pică victima unei înşelăciuni

Horoscop 2 februarie 2021. Leii pot reactiva o relaţie de iubire din trecut, după ce primesc un mesaj-surpriză, iar Racii pot pica victimă unei înşelăciuni, deşi nu credeau acest lucru.

Horoscop 2 februarie 2021. La Lei, se reaprinde o dragoste din trecut, Racii pică victima unei înşelăciuni
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    01 Feb 2021   •   15:40

Horoscop 2 februarie 2021 pentru Berbec

Astăzi veţi simţi că sunteţi importanţi, cel puţin în fmailie, acolo unde  sunteţi apreciaţi pentru ceva ce aţi făcut nu de mult timp. Mai mult, relaţia dintre partenerul vostru de viaţă şi familia voastră se va îmbunătăţi considerabil şi veţi fi extrem de fericiţi. Aţi putea face marele anunţ.

Horoscop 2 februarie 2021 pentru Taur

Şansă uriaşă pentru nativii din zodia Taur de a se relaxa total alături de rude, prieteni sau persoana iubită. Nu rămâneţi în casă, ci încercaţi să faceţi o anumită schimbare. Ieşiţi la o plimbare, faceţi o excursie sau mergeţi chiar la munte sau la mare. Oricum ar fi, este momentul să vă relaxaţi.

Horoscop 3 februarie 2021. Berbecii fac următorul pas în relaţie, Gemenii pot avea probleme în dragoste

Horoscop 2 februarie 2021 pentru Gemeni

Aveţi o problemă de rezolvat, care vă stă pe cap de foarte multă vreme. Vorbim despre o problemă sentimentală, o situaţie cu partenerul de viaţă pe care trebuie să o rezolvaţi cât mai repede pentru a scăpa de presiune. Totul se rezolvă prin comunicare, aşa că nu mai staţi pe gânduri şi puneţi-vă la o masă şi discutaţi.

Horoscop 2 februarie 2021 pentru Rac

Marţi te vei simți mai bine, mai fericit și mai relaxat în mediul familial. Veţi vedea cum vă veţi bucura de casă și familie, iar dacă vreţi să organizaţi o mică reuniune, nu renunţaţi la această idee. Chiar dacă vă gândiţi că nu e timp, lăsaţi-i pe alţii să se ocupe de pregătiri. Vă veţi simţi bine, cu siguranţă. Tot azi, e indicat să nu răspundeţi apelurilor de la numere pe care nu le cunoaşteţi, pentru a nu cădea victimă unei înșelăciuni sau unei glume proaste. Oamenii răi sunt foarte isteți.

Horoscop 2 februarie 2021 pentru Leu

Astăzi aţi putea primi un mesaj-surpriză de la cineva despre care credeaţi că nici măcar nu îşi aminteşte de voi. Este vorba de o dragoste din trecut. Dacă sunteţi liber, nu e rău să-i mai daţi o şansă, pentru că acum poate da roade. Amintiți-vă lucrurile bune care v-au adus împreună atunci. În plus, astrele arată că puteți planifica o călătorie, dar ar trebui să reflectaţi și asupra planurilor pe care le aveţi.

Horoscop 2 februarie 2021 pentru Fecioară

Nu vă grăbiți atunci când vine vorba de chestiuni sentimentale. Dacă ați trecut recent printr-o despărțire de partener, nu este încă timpul să începeți o nouă relație. Ieșiți cu prietenii și distrați-vă cu ei. Nu e rău nici să ieşiţi cu o persoană care are sentimente pentru voi, însă nu vă grăbiţi. În plus, dacă nu vă place cineva în acest moment, nu vă grăbiţi și bucuraţi-vă de singurătatea sentimentală, care vă permite să vă cunoaşteţi mai bine. 

Horoscop 2 februarie 2021 pentru Balanță

Poate n-ai observat dar nu prea mai ai energie pentru propriile vise. Nu mai simți același entuziasm ca acum câteva zile și asta pentru că nu ți-ai mai făcut timp să te uiți pe proiectele personale. Ești pe pilot automat iar asta nu îți aduce niciun entuziasm. Revino-ți! Investește în tine și visele tale! Dacă ieși azi cu prietenii ai mari șanse să îți reechilibrezi starea de spirit. În dragoste lucrurile merg bine, dar nu strică un pic de scântei și strălucire. Înapoi la pasiune!

Horoscop 2 februarie 2021 pentru Scorpion

Chiar dacă ai vrea să uiți de muncă, nu uită ea de tine. Ești prins în o mulțime de proiecte care nu îți dau răgaz. Prea multe gânduri la ziua de mâine blochează bucuria zilei de azi. Chiar ții să termini tot c ai început și să te bucuri de succes, dar poate nu ești încă pregătit pentru tot ceea ce ți-ai propus. Gândește-te că succes nu înseamnă doar prestigiu și bani, ci ceva mai mult, intangibil, la nivel personal. Toate vin la timpul lor. Acum însă, rearanjează-ți prioritățile, pierzi timp pe unele lucruri care nu sunt așa importante.

Horoscop 2 februarie 2021 pentru Săgetător

Azi riști să te vezi cu cineva care te scoate din sărite. Partea cea mai proastă e că tu de regulă nu te enervezi, te superi din tot sufletul și asta te afectează apoi fizic. Trebuie să îți găsești o altă modalitate de a-ți canaliza furia în astfel de situații. Învață să îți manageriezi mai bine emoțiile și să verbalizezi ceea ce simți cu adevărat. Vei vedea cum ți se ridică o greutate de pe umeri. Tot azi, partenerul își va pune o întrebare incomodă. Nu îți fie teamă să îi spui adevărul. Pe termen lung vei avea sigur de câștigat.

Horoscop 2 februarie 2021 pentru Capricorn

Dacă inima voastră este liberă, veţi avea o surpriză, pentru că puteţi primi o veste de la cineva cu care aproape aveţi o relație romantică. Dacă vă spune să rămâneţi cu ea, acceptaţi şi veţi vedea că vă veţi distra bine și veţi scăpa de problemele vieții de zi cu zi. Dacă sunteţi unul dintre Capricornii care sunt într-o relație, trebuie să aveţi mai multă încredere în acea persoană cu care împărtășiţi totul. Dacă îl iubiţi, respectăţi-l.

Horoscop 2 februarie 2021 pentru Vărsător

Azi descoperi absolut din întâmplare că un proiect în care îți pusesei mari speranțe este, pur și simplu, falimentar. Îți dorești să te retragi din combinație dar nu o faci încă. Trebui să rezolvi asta. Te va costa timp și energie, dar în final vei avea multe satisfacții. Partenerul tău s-ar putea implica să îți dea o mână de ajutor în asta, iar relația voastră va deveni mai puternică. Așadar, nu mai amâna! Totul e bine când se termină cu bine. Și sigur așa va fi.

Horoscop 2 februarie 2021 pentru Peşti

Este o zi în care sunteţi îngrijorat de locul de muncă şi este un subiect care nu este ușor. Mai ales că nu aveţi o siguranţă deplină, nici materială, nici profesională. Chir şi aşa, nu uitați să vă rezervați câteva ore pentru a vă bucura de hobby-urile preferate. Sunteți pro-natură și cu siguranță veţi găsi ceva plăcut de făcut.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close