Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2 ianuarie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Luna intră în Săgetător, Peștii au o zi fabuloasă

Horoscop 2 ianuarie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Luna intră în Săgetător, Peștii au o zi fabuloasă

Horoscop 2 ianuarie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Luna intră în Săgetător, Peștii au o zi fabuloasă
02 Ian 2019   •   10:13

HOROSCOP. O zi cu chef de voiaje, pentru că Luna intră în Săgetător, spune astrologul Camelia Pătrășcanu, așa că vorbim de drumuri lungi pentru cei care se întorc acasă sau diverse vizite.

HOROSCOP. Berbec - sunt cu gândul la viitor și la ce au de făcut în următoarea perioadă.

HOROSCOP. Taur - calcule financiare, mintea le stă numai la bani, nu vor să piardă, mai ales dacă este pe mâna altcuiva.

HOROSCOP. Gemeni - relația este extrem de importantă pentru ei și abia astăzi se armonizează cu partenerul, dacă nu au făcut-o de Revelion.

HOROSCOP. Rac - o zi cu muncă, tot felul de drumuri, ”intră în pâine” foarte repede, mai ales dacă au de lucru la birou.

HOROSCOP. Leu - o zi de distracție, sunt într-o formă foarte bună, aspectele sunt minunate, primesc complimente și poate cadouri.

HOROSCOP. Fecioară - au nevoie să își încarce bateriile și să fie în sânul familiei. Planetele sunt fixate în cămin, așa că ori stau sub plapumă, ori vizitează rudele.

HOROSCOP. Balanță - au chef de vizite, vorbesc cu multe persoane, fac planuri de viitor, așează pe hârtie gânduri noi.

HOROSCOP. Scorpion - bani astăzi, poate că, pentru că toți fac planuri, își fac și ei, dar pe plan financiar, pentru că vor să știe cum pot câștiga mai mult în 2019.

HOROSCOP. Săgetător - tind să vorbească cam mult și să fie puțin pisălogi. Riscă să jignească pe cineva din familie.

HOROSCOP. Capricorn - fie stau deoparte și urmăresc ce se întâmplă, fie chiar se ascund. Asta și pentru că au nevoie să își reîncarce bateriile, sănătatea le poate da anumite semnale.

HOROSCOP. Vărsător - sunt alături de prieteni, au chef de distracție, atenție la relația cu prietenii, unii pot cere ce nu au chef să dea

HOROSCOP. Pești - o zi minunată, Luna este în zona puterii, cumva abia acum reușesc să se impună în anturaj sau în familie, să își impună nevoile sau poftele.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close