Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2 martie. Zodia care are mari șanse de succes într-un proiect important

Horoscop 2 martie. Zodia care are mari șanse de succes într-un proiect important

Horoscop 2 martie. Zodia care are mari șanse de succes într-un proiect important
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
01 Mar 2018   •   19:54

Berbec

Incearcă să fii ceva mai coerent când îți expui punctul de vedere pentru că ai în preajma ta oameni care nu înțeleg nimic. Unii cred ca iei totul prea în glumă, ca nu privesti cu seriozitate problema.

Taur

Dacă te simți blocat într-un punct mort, nu te complace în situatia respectiva, pentru că nu te reprezinta. Tu esti un luptator, un om dornic de actiune, nicidecum un comod care asteapta sa se rezolve problema de la sine.

Gemeni

Te îndoiesti de șansele de succes ale unui proiect la care iti aduci și tu contributia, si daca nimic nu te atrage sa-l duci mai departe, e si normal ca roadele sa nu mai apara.E posibil sa fii obosit putin, esti mai dezinteresat si plictisit, ca atare poate ar fi bine sa iei o scurta pauza si sa continui dupa ce iti mai incarci un pic bateriile.

Rac 

De multe ori, cele mai frumoase opere de arta se nasc din suferinta, din tristete, in momentele in care inima artistului plange. Acelasi lucru poti face si tu astazi, pentru ca te apasa o povara pe suflet, plangi surd in sinea ta pentru o pierdere sau un esec, dar daca transpui aceasta durere intr-o forma de creatie, vei fi uimit sa vezi ce iese!

Leu 

Accepta mâna întinsă azi de un coleg pentru că se va dovedi a fi salvatoare într-un moment sensibil pentru tine. Deși vrei să crezi cu tărie că te poti descurca si singur, daca totusi admiti ca uneori ai nevoie si de ajutor, vei avea numai de castigat.

Citește continuarea aici

×
Subiecte în articol: Horoscop sanse succes
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close