Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 20 decembrie. Zodia care simte nevoia să stea departe de casă

Horoscop 20 decembrie. Zodia care simte nevoia să stea departe de casă

Horoscop 20 decembrie 2019.

Horoscop 20 decembrie. Zodia care simte nevoia să stea departe de casă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    19 Dec 2019   •   17:46

HOROSCOP Berbec, 20 decembrie

Se anunță o zi plină de energie pozitivă și, prin urmare, de activități pe care nu le-ai mai făcut în trecut. Încerci tot felul de lucruri noi și te bucuri din plin de compania prietenilor.

HOROSCOP Taur, 20 decembrie

Petreci mult timp în casă și te ocupi de redecorări sau pur și simplu de activități care țin de gospodărie. Pe de altă parte, este posibil să apară un conflict un un membru al familiei pe un subiect legat de Sărbători.

HOROSCOP Gemeni, 20 decembrie

Simți nevoia să stai departe de casă. Vrei să te plimbi cât mai mult, chiar dacă nu se pune problema să părăsești orașul. Spre finalul zilei începi să acorzi mai multă atenție treburilor care țin de casă.

HOROSCOP Rac, 20 decembrie

Primești vești bun pe plan financiar și reușești să te gândești la cadourile pe care urmează să le faci persoanelor apropiate din viața ta fără pic de anxietate. Pe de altă parte, încearcă să stai departe de bârfă.

HOROSCOP Leu, 20 decembrie

Energia, optimismul și încrederea în propria persoană sunt alături de tine pe tot parcursul zilei. În plus, te bucuri de compania persoanelor importante din viața ta și petreci momente romantice alături de partenerul de cuplu.

Articolul integral pe jurnalul.antena3.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close