Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 20 mai. Plouă cu bani pentru nativii unei zodii

Horoscop 20 mai. Plouă cu bani pentru nativii unei zodii

Horoscop 20 mai. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de miercuri.

Horoscop 20 mai. Plouă cu bani pentru nativii unei zodii
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
20 Mai 2020   •   01:22

Berbec

Treci de la o stare la alta și există riscul să intri într-un conflict cu o persoană apropiată din anturajul tău. Încearcă să petreci puțin timp singur pentru a putea să te reconectezi cu propria persoană.

Taur

Ziua de azi vine cu multă energie pozitivă, însă această energie dispare odată cu apariția unei probleme neașteptate la locul de muncă. Simți că munca nu îți este apreciată și vrei să îți faci vocea auzită.

Gemeni

Astăzi petreci mult timp alături de prieteni și vă gândiți tot mai mult la o călătorie în afara țării. Puneți la punct primele detalii și sunteți din ce în ce mai entuziasmați de această idee. O zi excelentă.

Rac

Te bucuri de puțin timp singur alături de propria persoană și te concentrezi pe pasiunile pe care le ai. Astfel, vrei să te perfecționezi când vine vorba de talentele pe care le ai și să încerci să câștigi bani de pe urma lor.

Leu

Nu reușești să te concentrezi nici măcar atunci când vine vorba de lucrurile simple care țin de rutină. Simți că oboseala te-a ajuns din urmă, însă nu vrei să îți acorzi timp pentru a-ți reîncărca bateriile.

Fecioară

Astăzi îți ocupi timpul cu acumularea de informații noi. Vrei să înveți cât mai multe lucruri dintr-un domeniu care începe să prezinte din ce în ce mai mult interes pentru tine. Sentimental îți merge bine.

Balanță

După munca depusă în ultima vreme, te bucuri de reușite azi. În sfârșit simți că munca îți este apreciată la nivelul la care îți dorești și chiar primești o veste bună care ține de sectorul financiar.

Scorpion

Astăzi te bucuri de relaxare și de timp petrecut alături de partenerul de cuplu. Nu vrei să interacționezi cu alți oameni, așa că ziua de azi este despre tine și despre persoana iubită.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close