Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 20 martie 2020. Balanțele își rezolvă problemele. Gemenii se relaxează

HOROSCOP 20 martie 2020. Balanțele își rezolvă problemele. Gemenii se relaxează

HOROSCOP 20 martie 2020. Iată care sunt previziunile astrale pentru ziua de vineri.

HOROSCOP 20 martie 2020. Balanțele își rezolvă problemele. Gemenii se relaxează
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
19 Mar 2020   •   16:00

HOROSCOP 20 martie 2020. Zodia care are încredere în propria persoană

Berbec, 20 martie

Azi îți lași emoțiile să își facă de cap. Nu mai încerci să le controlezi, ci te folosește de ele pentru a te exprima artistic. Îți descoperi o nouă pasiune.

Taur, 20 martie

Ai încredere în propria persoană și, prin urmare, începi să te ocupi de o serie de proiecte pe care le-ai tot amânat de-a lungul timpului.

Gemeni, 20 martie

Nu reușești să te concentrezi nici măcar atunci când vine vorba de lucrurile simple pe care le ai de făcut. Azi te gândești doar la relaxare și la pauza aceea pe care ți-o dorești de mult timp.

Rac, 20 martie

Azi începi să te gândești la toate lucrurile pe care ți le dorești de la viitor și, în plus, îți dorești să atingi echilibrul interior care să-ți permită să ai mai multă încredere în tine.

Leu, 20 martie

Nu ești în cea mai bună dispoziție și ai tendința de a reacționa impulsiv. Astfel, este important să eviți orice formă de conflict pentru că este posibil să zici lucruri de care o să-ți pară rău.

Fecioară, 20 martie

Azi înveți să te exprimi deschis. Nu mai faci compromisuri, ci înveți să spui tare și răspicat ceea ce crezi. În plus, imaginația este prezentă cu tine pe tot parcursul zilei.

Balanță, 20 martie

Azi vrei să rezolvi toate problemele pe care le-ai ignorat în ultima vreme. În plus, înveți că nu este o rușine să ceri ajutor atunci când ai nevoie.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close