Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 20 MARTIE. Suprize în carieră pentru nativii unei zodii

HOROSCOP 20 MARTIE. Suprize în carieră pentru nativii unei zodii

HOROSCOP 20 MARTIE. Suprize în carieră pentru nativii unei zodii
Sursa foto: foto: Pixabay.com
19 Mar 2019   •   23:26

Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de miercuri.

Horoscop 20 martie Berbec

Orice s-ar întâmpla, astăzi, fii curajos, întotdeauna victoria va fi de partea celor neînfricaţi. Deşi circumstanţele în care te afli sunt fluctuante, păstrează-ţi direcţia şi nu te răzgândi cu una, cu două.

Horoscop 20 martie Taur

Începi a realiza faptul că trebuie să te reîntorci cu picioarele pe pământ, tot romantismul de până acum dizolvându-se, încet. Este cazul să reîncepi a te gândi la viitor şi să-l priveşti cu obiectivitate.

Horoscop 20 martie Gemeni

Ziua de astăzi îţi rezervă multe surprize frumoase, legate de cariera ta. Nici statutul tău social nu rămâne mai prejos, fiind aspectat foarte bine. Cu cât experimentezi mai mult, cu atât vei fi mai câştigat.

Horoscop 20 martie Rac

Nu îţi este recomandat să încerci a-ţi programa viitorul, ci să întâmpini cu relaxare şi detaşare ceea ce urmează. Este posibil să întâlneşti persoane care te vor ajută foarte mult de acum încolo.

Horoscop 20 martie Leu

Începe o perioadă foarte favorabilă reorganizării ambientului tău şi a rutinei zilnice. În cazul în care cauţi un loc de muncă, pregăteşte-te pentru o surpriză plăcută. Financiar îţi merge foarte bine.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close