Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 2019 pentru femei. Ce zodie începe un nou capitol în viață și cine atrage toate problemele de pe lume

HOROSCOP 2019 pentru femei. Ce zodie începe un nou capitol în viață și cine atrage toate problemele de pe lume

HOROSCOP 2019 pentru femei. Ce zodie începe un nou capitol în viață și cine atrage toate problemele de pe lume
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
10 Dec 2018   •   16:16

HOROSCOP 2019. Astrologii stiu deja la ce trebuie sa se astepte fiecare dintre semnele zodiacului in 2019. Prognozele expertilor va vor ajuta sa evitati problemele si sa stabiliti corect prioritatile. Sunt oare unele zodii mai predispuse decât altele la vicii? Tentația de a abuza de alcool, țigări și alte lucruri depinde de mult mai mulți factori, însă unele zodii sunt mai înclinate să cadă în patima viciilor decât decât altele.

Anul porcului galben promite sa fie gloria energiei feminine. Nu este un secret pentru nimeni ca energia feminina este foarte dependenta de constructia planetelor si a stelelor in general.

HOROSCOP 2019. Femeia Berbec

Stelele recomanda femeilor Berbec la inceputul anului sa acorde atentie sportului si sa pastreze cel mai activ stil de viata. In mijlocul primaverii, viteza evenimentelor va incetini si nu va mai fi nevoie de o dinamica constanta. Stabilitatea emotionala va fi compromisa din cauza tulburarilor minore.

Femeile din zodia Berbec in 2019 vor arata mai multa empatie si din acest motiv fundalul emotional va fi perturbat.

Expertii recomanda cu insistenta sa nu puna la suflet problemele altor persoane. Concentrati-va pe membrii apropiati ai familiei. Daca vrem sa-i ajutam pe vecinii nostri, atunci merita sa sa-i ajutam. In alte cazuri, merita sa renuntam la manifestarea excesiva a cordialitatii.

Iubirea este unul dintre cele mai puternice sentimente,dar și cel mai controversat deopotrivă. Asta pentru că implică o sumedenie de stări și trăiri, pe care partenerii le pot simți în moduri diferite, în funcție de zodia sub semnul căreia s-au născut. Î

Succesul financiar asteapta femeile Berbec la inceputul si sfarsitul anului.

In vara si primavara, va puteti concentra puterea asupra gasirii unui partener, asupra formarii unei familii. In aceasta perioada vor exista nunti de succes.

In ultimele doua luni, femeile din Berbec pot deveni iritabile dar pot fi temperate. Exercitarea si activitatea fizica le vor ajuta sa faca fata negativului.

HOROSCOP 2019. Femeia Taur

Inceputul anului este perfect pentru munca grea, pentru treburile de uz casnic, munca de rutina. Este recomandabil sa aveti precautie atunci cand planificati cazuri – nu va stabiliti sarcini prea dificile.

Consumul de energie la inceputul anului va creste, deci trebuie sa va concentrati doar pe sarcinile precise.

In 2019, femeia Taurul va trebui sa-si sprijine partenerul, daca este posibil, sa-l ajute. Daca faceti acest lucru, atunci intariti relatia.

Pe tot parcursul anului, farmecul acestei native va creste treptat. In acest an, puteti sa va casatoriti sau sa incepeti o noua relatie.

HOROSCOP 2019. Femeia Gemeni

Gemenii sunt sfatuiti sa se fereasca de relatiile la distanta. Conform prognozei, va fi un test dificil pentru dragoste, deci este mai bine sa nu stati departe de partener.

Lipsa energiei la mijlocul anului 2019 poate fi compensata cu ajutorul unor meditatii speciale. Este bine sa cheltuiti cu grija in acest an. Va exista un risc de a face achizitii proaste.

Spre sfarsitul anului, energia se va stabiliza. Stresul va ajunge la zero, vor aparea noi surse de emotii pozitive. A doua jumatate a verii si toamna sunt ideale pentru o odihna buna, o schimbare de peisaj, noi inceputuri si implementarea planurilor.

Mai multe pe cereschoroscop.com.

×
Subiecte în articol: Horoscop dragoste
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close