Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 21 decembrie 2020. Leii îşi suspectează prietenii, Berbecii sunt plini de pasiune

Horoscop 21 decembrie 2020. Leii îşi suspectează prietenii, Berbecii sunt plini de pasiune

Horoscop 21 decembrie 2020. În săptămâna Crăciunului, astrele vin cu veşti bune pentru majoritatea zodiilor.

Horoscop 21 decembrie 2020. Leii îşi suspectează prietenii, Berbecii sunt plini de pasiune
Sursa foto: Pixabay
de Alin Tarnovschi    |    20 Dec 2020   •   21:13

Horoscop 21 decembrie 2020 pentru Berbec

Pasiunea te caracterizează azi. Petreci timp cu partenerul de cuplu și reușești să-ți organizezi timpul astfel încât să te poți ocupa și de hobby-urile pe care le ai și pe care le-ai neglijat în ultima vreme.

Horoscop 21 decembrie 2020 pentru Taur

Este posibil să te confrunți cu o problemă azi care îți ocupă mare parte din timp. Încearcă să acorzi atenție detaliilor pentru a putea să-i pui capăt. De asemenea, o discuție cu un prieten apropiat îți va oferi niște perspective.

Horoscop 21 decembrie 2020 pentru Gemeni

Interacționezi mai mult decât în mod normal azi. În plus, acorzi timp familiei și te bucuri de timp de calitate petrecut alături de aceste persoane speciale din viața ta. De asemenea, viața de cuplu este pe drumul cel bun.

Horoscop 21 decembrie 2020 pentru Rac

Nu reușești să comunici eficient cu partenerul de cuplu, iar acest lucru poate duce la un conflict. Încearcă să acorzi mai multă atenție nevoilor pe care acesta le are și discută deschis despre ce simți.

Horoscop 21 decembrie 2020 pentru Leu

Astăzi te concentrezi pe aflarea adevărului. Vrei să știi sigur dacă un prieten apropiat este sincer cu tine sau doar încearcă să obțină ceva de pe urma ta. Încearcă totuși să nu cazi în capcana teoriilor conspirației.

Horoscop 22 decembrie 2020. Balanţele se îndrăgostesc, Săgetătorii află un secret

Horoscop 21 decembrie 2020 pentru Fecioară

Ai multă energie pozitivă și reușești să o împărtășești cu toți cei cu care interacționezi. Astfel, azi ești în centrul atenției indiferent de locurile în care te afli și, în plus, ți se deschid oportunități pe plan profesional.

Horoscop 21 decembrie 2020 pentru Balanţă

Grija banilor o au la început de săptămână. Simt că au ajuns cumva la limită și trebuie să fie atente. Se duc în vizită sau primesc musafiri. Trebuie să aibă grijă cum vorbesc și ce gesturi fac pentru că ar putea jigni pe cineva fără să îşi dorească acest lucru.

Horoscop 21 decembrie 2020 pentru Scorpion

Sunt destul de animați. Vor să facă multe deodată şi au spor. Totuşi, trebuie să fiţi prudenţi. Nu vor să se dea peste cap să satisfacă persoanele din jur. Vor fi orientați spre propriul său bine. Atenție la ce pun în farfurie.

Horoscop 21 decembrie 2020 pentru Săgetător

Nu au chef să facă treabă, așteaptă mult ajutor din partea altora. Totuşi, pe măsură ce trece timpul îşi revin şi sunt într-o mare formă, se implică în activități. Pot avea parte de un Crăciun foarte frumos. Vor avea, de asemenea, chef de vizite şi de surprize.

Horoscop 21 decembrie 2020 pentru Capricorn

Au o săptămână puțin mai specială decât alte zodii. Au nevoie de liniște și iertare. Vor să înțeleagă niste probleme care i-au măcinat în ultima perioadă. Important e să nu aibă datorii sufletești față de alții. În a doua jumătate a zilei sunt implicați în tot felul de activități. Gândesc bine și sunt implicați.

Horoscop 21 decembrie 2020 pentru Vărsător

Au treabă multă încă de la începutul săptămânii. Se simt foarte responsabili, dar gândesc bine și sunt implicați. Sunt directivi și dau porunci celor din jur. De asemenea, au o energie frumoasă şi îşi deschid casa pentru oricine le face o surpriză.

Horoscop 21 decembrie 2020 pentru Peşti

Sunt vedete în contextul în care se află. Pun preț ce înseamnă ritual de sărăbători. Organizează un eveneiment fastuos. Atenție la relația cu părinții și socri şi familia, în general. Se destind și petrec timp minunat.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close