Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 21 ianuarie 2021. Balanța are dispute la locul de muncă, Săgetătorul e gata de o nouă relație

Horoscop 21 ianuarie 2021. Balanța are dispute la locul de muncă, Săgetătorul e gata de o nouă relație

Horoscop 21 ianuarie 2021. Este o zi în care simțim nevoia să rupem rutina, indiferent care ar fi ea. Tot azi avem tendința de a merge la cumpărături și a ne lua lucruri nu neapărat utile. Balanța are dispute la locul de muncă, Săgetătorul e gata de o nouă relație...

Horoscop 21 ianuarie 2021. Balanța are dispute la locul de muncă, Săgetătorul e gata de o nouă relație
de Georgiana Adam    |    20 Ian 2021   •   15:55

Horoscop 21 ianuarie 2021 pentru Berbec

Aveţi o zi bună în carieră şi aţi putea primi chiar și un premiu pentru ceva ce aţi făcut foarte bine. Amintiți-vă de câte ori ați dorit să se întâmple acest lucru și cum v-ați simțit când alte persoane primeau complimente. Totuşi, fiţi realist şi nu vă alimentaţi prea mult vanitatea. Bucuraţi-vă cu cât mai puţini prieteni de ceea ce aţi realizat şi nu vă lăudați cu asta. În plan sentimental, cineva a pus ochii pe voi şi s-ar putea să fiţi interesat de acea persoană. Dacă credeţi că nu aveţi nimic în comun cu respectivul, nu lăsaţi să avanseze situaţia.

Horoscop 21 ianuarie 2021 pentru Taur

Astăzi veți avea o întâlnire sau  veţi vorbi cu un vechi prieten sau coleg. Dacă nu sunteţi mulţumit de situaţia în care vă aflaţi şi aţi visat la un alt viitor, luaţi în considerare o schimbare serioasă. Altfel, nu veţi fi mulţumit şi nici împlinit personal. Fiţi recunoscător pentru contactul cu acea persoană, dacă ştiţi că aveţi nevoie de o schimbare. Pe latura sentimentală, fiţi mai puțin timid și începeţi să vorbiţi cu persoana care vă place. 

Horoscop 21 ianuarie 2021 pentru Gemeni

A sosit timpul să străluciţi în carieră şi astăzi veţi vedea că lucrurile se mișcă în această direcție. Totuşi, nu e bine să vă gândiţi să săriţi peste nişte etape şi nici să vă gândiţi la modul în care veți investi banii pe care îi veți câștiga. Nu anticipați evenimentele. Mulțumiți Universului pentru oportunitățile pe care vi le oferă și, în schimb, dați o mână de ajutor celor care știți că au nevoie. Pe plan sentimental, lăsați dragostea să funcționeze din inerție, pentru că trebuie să vă ocupaţi de partea profesională și chiar e bine să vă concentrați asupra acestui lucru. 

Horoscop 21 ianuarie 2021 pentru Rac

Ziua de astăzi o începeţi cu planuri pentru a avansa pe plan profesionl. Dacă aţi fi nemotivat, acest lucru ar putea fi perceput ca un stimulent, pentru a realiza ceea ce doriţi. În plan sentimental, azi va fi o zi importantă dacă ați fost într-o relație recentă. Într-un moment de sinceritate totală, partenerul vă va vorbi despre modul în care gândește şi planurile sale pentru viitor. Cu această ocazie, îl veţi cunoaşte mult mai bine ca până acum și veţi ști la ce să vă aşteptaţi. Apreciaţi dacă este sincer şi face acest pas. Dacă, totuşi, vă daţi seama că nu este ceea ce vă doriţi, fiţi sincer cu partenerul.

Horoscop 21 ianuarie 2021 pentru Leu

Astăzi ar putea apărea oportunitatea pe care o așteptați pentru a vă schimba locul de muncă. Certurile voastre cu unul dintre șefi sunt motivul pentru care uneori simţiţi că nu mai rezistaţi. Totuşi, noua oportunitate ar putea să nu fie avantajoasă din punct de vedere financiar. Este un pas riscant, așa că nu dați un răspuns pripit, cereți timp și analizați situaţia mai bine. Dar gândiţi-vă că v-aţi mai împiedicat şi v-aţi ridicat, aşa că vă puteţi asuma acest risc. Faceţi ceea ce vă spune intuiţia.

Horoscop 21 ianuarie 2021 pentru Fecioară

Deși nu staţi prea bine cu moralul azi, ziua nu este proastă pentru voi, dimpotrivă, veţi avea multe motive de satisfacție, iar asta vă va ridica moralul. Dacă ieşiţi, încercaţi să vă întâlniţi cu cei apropiaţi. În plus, dacă nu aveţi alte planuri, petreceţi mai mult timp cu ei. În cazul în care locuiți cu părinții și doriți să fiți independenți, astăzi ar fi o zi bună pentru a explora. Nu lăsați ziua să treacă fără să faceți asta.

Horoscop 21 ianuarie 2021 pentru Balanţă

O zi aglomerată joi și descurajarea ta se adaugă faptului că lucrurile nu merg așa cum te aștepți. Desigur, linia cauză-efect se poate inversa. Ai o mulțime de lucruri de făcut și în care ți-ai putea investi energia. Este posibil să te confrunți cu o situație greoaie la locul de muncă din cauza unui schimb de replici cu un superior pe care nu îl prea înghiți. Nu ceda! 

Horoscop 21 ianuarie 2021 pentru Scorpion

Te plângi că ai prea mult de muncă și prea multe responsabilități care te copleșesc. Dar uiți că nu trebuie să le faci doar tu pe toate, ci să mai și delegi din atribuții. O persoană din trecut de care nu te-ai despărțit în cele mai bune condiții e posibil să reapară. Poate vrea să se scuze, ori să se explice, numai că perspectiva revederii pe tine te lasă rece. 

Horoscop 21 ianuarie 2021 pentru Săgetător

Munca dar și portofelul tău sunt într-o perioadă fastă. Azi te tentează să mergi la cumpărături, dar ai grijă să iei doar ceea ce îți trebuie și cu prețul cel mai convenabil. Oricum, meriți să te răsfeți un pic! E posibil ca cineva să te critice azi, dar nu pune la suflet. E o perioadă în care îți recapeți încrederea în dragoste și poți începe o relație. Succes!

Horoscop 21 ianuarie 2021 pentru Capricorn

Ești cu spiritul la pământ azi iar munca te plictisește teribil. Fii mai pozitiv și redobândește-ți entuziasmul pe care îl ai de regulă pentru job. De asemenea, reîmprospătează-ți relațiile cu colegii. Ai parte de vești bune joi. Deschide ochii la ce e în jur, cineva nou apare în viața ta.

Horoscop 21 ianuarie 2021 pentru Vărsător

Ai parte de o zi minunată la locul de muncă, pur și simplu strălucești, iar superiorii vor remarca asta. Nu exclude o mărire de salariu în curând. Chiar dacă nu ai probleme cu banii, nu este momentul să te pierzi în cumpărături. Nu uita de o întâlnire în familie, pe tine se bazează ca să fii sufletul petrecerii.

Horoscop 21 ianuarie 2021 pentru Peşti

E o zi în care simți că lenea își dă târcoale și vezi rutină peste tot. Nu ai chef de shopping momentan, dar asta nu înseamnă că acolo, pe afară, nu e nimic care să te tenteze. Odată ce ai pus ochii pe ceva ce îți place, vei face tot posibilul să îți parvină în 24 de ore! În viața personală simți nevoia de ceva "sare" și "piper". Ai grijă la proorții!

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close