Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 21 MARTIE. Berbecii au ocazia să se ocupe de bani, Leii vor puncta la capitolul imaginii sociale

HOROSCOP 21 MARTIE. Berbecii au ocazia să se ocupe de bani, Leii vor puncta la capitolul imaginii sociale

HOROSCOP 21 MARTIE. Berbecii au ocazia să se ocupe de bani, Leii vor puncta la capitolul imaginii sociale
20 Mar 2019   •   22:38

Horoscop 21 martie. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de joi.

Horoscop 21 martie Berbec

Astăzi este o zi potrivită pentru administrarea finanţelor, pentru planificare dar şi pentru bilanţ. Deşi ai la dispoziţie câteva idei originale, stai încă să cântăreşti cât mai bine situaţia ta economică.

Horoscop 21 martie Taur

Traversezi o perioadă favorabilă finalizării unor proiecte importante, iar în relaţia cu cei dragi accentul se va pune în mod special pe aspectele practice şi pe asumarea unor angajamente.

Horoscop 21 martie Gemeni

Concentrarea pe anumite proiecte de la locul de muncă precum şi nevoia de a găsi partenerii potriviţi îţi consumă destulă energie, de aceea, un răstimp pentru odihnă şi mai ales pentru relaxare ar fi binevenit.

Horoscop 21 martie Rac

Astăzi se anunţă o zi mai relaxată în care te poţi bucură de compania reconfortantă a unor prieteni apropiaţi şi alături de care poţi face un constructiv schimb de idei legate de sfera artistică.O zi excelentă.

Horoscop 21 martie Leu

În plan personal ai parte de momente momente plăcute, însă astăzi eşti preocupat mai ales de imaginea ta în contextul socio-profesional. Strategia pe care o abordezi pare una solidă, însă fii precaut.

Horoscop 21 martie Fecioara

Legăturile cu străinătatea, fie că este vorba de studii, fie de diverse tipuri de parteneriate, trebuie privite în mod realist, pragmatic. Delimitează  cât mai bine viziunea ta personală de realitatea concretă.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close