Antena 3 Horoscop Horoscop 22-28 octombrie 2018. Urmeaza o saptamana plina de viata si de sentimentalism

Horoscop 22-28 octombrie 2018. Urmeaza o saptamana plina de viata si de sentimentalism

18 Oct 2018   •   21:29
Horoscop 22-28 octombrie 2018. Urmeaza o saptamana plina de viata si de sentimentalism

Horoscop saptamanal 22-28 octombrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru urmatoarea saptamana.

Horoscop BALANTA 23.09-22.10: Sunteti plini de energie in aceste zile si asta se va vedea in toate actiunile dumneavoastra. Acesta este si motivul pentru care sunteti vorbareti si dornici sa explorati lumea inconjuratoare. Poate va permite timpul pentru o scurta vacanta...

Horoscop SCORPION 23.10-21.11: Este tocmai timpul potrivit pentru a va schima garderoba. Pentru unii, poate fi o adevarata terapie la cumparaturi, mai ales ca Marte inca declanseaza haos in propria casa. Fiti siguri ca situatia nu va mai dura mult si totul se va asterne din nou.

Horoscop SAGETATOR 22.11-21.12: Va asteapta o saptamana plina de viata si de sentimentalism. Va bucurati de compania unor prieteni mai tineri si ar trebui sa fiti deschisi la sugestiile lor, mai ales ca au legatura cu proiectele viitoare. Amintiti-va ca pentru a face un vis sa devina realitate, trebuie sa ramaneti treji.

Horoscop CAPRICORN 22.12-19.01: Folositi-va toate resursele si talentul pentru a avansa in cariera, deoarece aceasta este singura data din timpul anului cand Soarele se afla in partea de sus a diagramei dumneavoastra si va arunca o lumina stralucitoare. Succes!

Horoscop VARSATOR 20.01-18.02: Infricosatoarea Marte ramane in semnul dumneavoastra pana la mijlocul lunii noiembrie, asa ca veti fi plini de energie – fizic, psihic si emotional. Puteti folosi acest lucru in propriul avantaj dar va poate face mult prea aroganti. Fiti atenti la atitudinea in discutii!

Horoscop PESTI 19.02-20.03: Acum va concentrati pe mosteniri, proprietati comune, impozite, datorii sau tratati pentru posesiunile altora. Acest lucru poate de-veni impovarator, dar, in cele din urma, va fi benefic. Va zbateti sa scapati de tot felul de greutati si veti reusi in curand. Nu abandonati lupta!

 

Citeste aici horoscopul integral

×
Parteneri
x close