x close

HOROSCOP 22 februarie. Leii au parte de romantism. Fecioarele sunt agitate

21 Feb 2020   •   13:16
HOROSCOP 22 februarie. Leii au parte de romantism. Fecioarele sunt agitate Foto: Pixabay.com

HOROSCOP Acestea sut previziunile astrale pentru ziua de 22 februarie:

HOROSCOP Berbec, 22 februarie

Azi te concentrezi pe studiu. Vrei să înveți cât mai multe lucruri și, prin urmare, îți petreci mare parte din timp în confortul oferit de propria locuință.

HOROSCOP Taur, 22 februarie

Nu reușești să îți găsești motivația de a munci pentru ceea ce îți dorești. În fond, azi nu prea ai energie să te ocupi de nicio responsabilitate pe care o ai.

HOROSCOP Gemeni, 22 februarie

Ziua de azi este despre familie, prieteni vechi și distracție. Participi la tot felul de activități, iar discuțiile pe care le ai te ajută să te cunoști mai bine.

HOROSCOP Rac, 22 februarie

Azi muncești mai mult decât în mod normal, iar finalul zilei te găsești extenuat. Încearcă să îți asculți mai mult corpul și să iei o pauză atunci când simți nevoia.

HOROSCOP Leu, 22 februarie

Pasiunea și romantismul te caracterizează azi. Prin urmare, petreci mult timp alături de partenerul de cuplu, însă reușești să acorzi atenție și hobby-urilor pe care le ai.

HOROSCOP Fecioară, 22 februarie

Ziua de azi este una agitată, pentru că încerci să te împarți între toate lucrurile pe care vcrei să le faci. Este important să înveți să îți organizezi mai bine timpul.

HOROSCOP Balanță, 22 februarie

Reiei legătura cu un prieten vechi pe care nu l-ai mai văzut de mult timp. Discutați despre momentele prin care ați trecut împreună și puneți la punct noi planuri.

HOROSCOP Continuarea pe Jurnalul.ro.

Citeşte mai multe despre:

horoscop
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati