Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 22 mai 2020. Fecioarele sunt stresate. Berbecii sunt triști

Horoscop 22 mai 2020. Fecioarele sunt stresate. Berbecii sunt triști

Horoscop 22 mai 2020. Iată care sunt previziunile astrale pentru ziua de vineri.

Horoscop 22 mai 2020. Fecioarele sunt stresate. Berbecii sunt triști
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
21 Mai 2020   •   20:34

Horoscop 22 mai 2020. Zodia care va avea nervii întinși la maxim

Berbec

Vei avea parte de o zi plină de provocări. De asemenea, este posibil să primeşti nişte veşti descurajatoare, care te vor face furios sau trist. Încearcă să-ţi păstrezi calmul, lucrurile se vor rezolva.

Taur

Stresul pe care l-ai acumulat în ultima vreme îţi va tulbura somnul, motiv pentru care este posibil să te trezeşti foarte nervos. Nu îţi descărca nervii pe cei din jur. Acordă-ţi o pauză pentru a te relaxa.

Gemeni

Partenerul de cuplu sau un coleg va fi destul de iritant azi, iar reacţiile vulcanice pe care le ai nu ajută la nimic. Este posibil să zici lucruri pe care le vei regreta ulterior. Stai departe de conflicte.

Rac

Ai o mulţime de lucruri de făcut  şi prea puţin timp la dispoziţie. Vrei să faci toate lucrurile deodată, iar rezultatele dorite nu vor apărea. Nu mai pune atâta presiune pe tine, lucrurile sunt mult mai simple.

Leu

Eşti mai emotiv decât în mod normal, iar fiecare discuţie în contradictoriu cu un membru al familiei te enervează peste măsură. Ieşi la o plimbare, atunci când simţi că se apropie un posibil conflict.

Fecioară

Eşti obosit şi stresat, iar acest lucru este posibil să ducă la o serie de conflicte cu oamenii dragi ţie. Încearcă să te calmezi şi ar fi momentul ideal să te gândeşti serios la un viitor concendiu.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Ligia Deca a anunțat când vor fi recuperate cursurile pierdute
x close