Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 22 MARTIE. Balanțele au ajuns într-un punct important, Vărsătorii primesc o lecție importantă

HOROSCOP 22 MARTIE. Balanțele au ajuns într-un punct important, Vărsătorii primesc o lecție importantă

HOROSCOP 22 MARTIE. Balanțele au ajuns într-un punct important, Vărsătorii primesc o lecție importantă
Sursa foto: foto: Pixabay.com
21 Mar 2019   •   16:18

Horoscop 22 martie. Iată ce ne rezervă astele pentru ziua de vineri.

Horoscop Berbec. Doar indiferenţa te-ar putea scăpa azi de o situaţie neplăcută pe care ai putea-o considera generatoare de haos. Nu te băga aşadar în nicio acţiune cu factor de risc oricât de mic, pentru că nu eşti pregătit să faci faţă unei surprize care ar putea strica şi mai rău. Cu cât rămâi mai rece la tot ce se petrece în jur, cu atât şansele de a nu fi atins de efecte negative creşte, dar e greu de crezut că vei putea sta deoparte fără să te implici cât de cât, de parcă pericolul te-ar atrage ca un magnet.

Horoscop Taur. Nu reuşeşti să te faci înţeles foarte bine, pentru că ai tendinţa de a lua lucrurile mai mult în glumă, iar unii nu agreează prea tare umorul tău. Fă un efort să laşi la o parte atitudinea asta jucăuşă care nu lasă o impresie tocmai bună asupra ta, dându-le altora senzaţia că te joci tot timpul, că eşti superficial, că nu iei nimic în serios sau că vorbeşti în dodii. Concentrează-te mai bine, lasă gluma la o parte, pentru că nu e recomandabilă chiar în orice situaţie. Chiar dacă o faci într-o formă amuzantă, vorbeşte despre ceea ce faci cu argumente solide, ca să te înţeleagă lumea corect.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close