Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, 22 noiembrie cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Leii sunt fermi și autoritari, Capricornii au nevoie de iubire

HOROSCOP, 22 noiembrie cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Leii sunt fermi și autoritari, Capricornii au nevoie de iubire

HOROSCOP, 22 noiembrie cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Leii sunt fermi și autoritari, Capricornii au nevoie de iubire
22 Noi 2018   •   09:18

HOROSCOP, 22 noiembrie cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Astăzi trebuie să ne știm interesul și să investim corect și eficient timpul, banii, energia și inteligența noastră.

HOROSCOP, 22 noiembrie. Berbec: Au rezultate foarte bune astăzi și se pare că sunt stimulați de competiție. Vor să dovedească cuiva ceva și reușesc.

HOROSCOP, 22 noiembrie. Taur: Sunt și ei eficienți în munca pe care o fac, mai mult intelectuală, de birou sau în discuțiile și negocierile pe care le poartă. Primesc un aviz sau o semnătură importantă.

HOROSCOP, 22 noiembrie. Gemeni: Au o zi valoroasă, mai ales dacă cineva discută și o problemă sau le ia o problemă de pe cap sau îi scutește de o datorie.

HOROSCOP, 22 noiembrie. Rac: Contează pe prieteni, în același timp, însă, știu să dea sfaturi altora, să-și ajute prietenii numai că trag un pic cam mult de urechi și unora nu le place.

HOROSCOP, 22 noiembrie. Leu: Sunt fermi și autoritari, asta îi ajută să facă sacrificii profesionale, să renunțe la cineva sau la o activitate, un produs care nu a fost executat corect.

HOROSCOP, 22 noiembrie. Fecioară: Stau foarte bine la capitolul imaginație, mobilizare pentru muncă, pot arăta capacitățile lor și ele chiar se văd. Sunt aplaudate.

HOROSCOP, 22 noiembrie. Balanță: Vorbim astăzi cu rezultate financiare, știu să investească banii și asta este cel mai important. Unele hotărăsc să nu cheltuiască și rămân cu banii în buzunar, altele o fac însă foarte judicios.

HOROSCOP, 22 noiembrie. Scorpion: Colaborează foarte bine pe baza intereselor comune, pe simpatii, asta înseamnă că trebuie să=și cointereseze partenerii de discuție.

HOROSCOP, 22 noiembrie. Săgetător: Sunt eficienți și practici și s-ar putea să facă servicii și pentru alții, se întâmplă des, așa că ar trebui să se bucure persoanele de lângă ei.

HOROSCOP, 22 noiembrie. Capricorn: Iubesc, au aspecte de iubire și astăzi, se pot gândi la un cadou, unii însă sunt nemulțumiți spre seară, pe rezultatele pe care le obțin în urma eforturilor. Vor mai multă tandrețe.

HOROSCOP, 22 noiembrie. Vărsător: Pun accent pe cămin și familie, mai ales în prima parte a zilei, iar în zona profesională nu mișcă un deget dacă asta înseamnă un consum prea mare de energie. Își consolidează însă poziția.

HOROSCOP, 22 noiembrie. Pești: Rezolvă probleme și aspecte administrative, mai ales în prima jumătate a zilei. Spre seară se pot crea tensiuni în familie, cu partenerul de viață. Au sentimentul că sunt prea mult puși la treabă.

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close