HOROSCOP 23 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii își pun lucrurile în ordine, Vărsătorii atrag banii

de D.G.    |    23 Mar 2019   •   09:53
HOROSCOP 23 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii își pun lucrurile în ordine, Vărsătorii atrag banii foto: captura Antena 3

HOROSCOP 23 martie. Camelia Pătrășcanu a prezentat sâmbătă, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 23 martie.

HOROSCOP 23 martie. O Lună în Scorpion ce ne invită la relaxare astăzi, indiferent cum arată ea pentru fiecare dintre noi. Atenție însă la sănătate și alimentație.

Berbec - Se pot relaxa alături de prieteni, dar le prinde bine și puțină nostalgie sau singurătate.

Taur - Contează pe partenerul de viață sau pe persoane de care se simt foarte atașate, așa că cine se află lângă ei trebuie să le poarte de grijă.

Gemeni - Ceva muncă astăzi, dar au și roade. Au idei și nu vor să le piardă. Unii pot face o călătorie.

Rac - Pentru Raci este o zi plină de tandrețe. Au nevoie să vorbească despre sentimentele lor și ar fi bine să găsească și pe cineva să-i asculte.

Leu - Leii își pun lucrurile în ordine. Își pregătesc o schimbare majoră de circumstanțe în viața lor și poate că au de pregătit și un speach pentru a convinge pe cineva.

Fecioară - Au o zi care aduce discuții filosofice sau spirituale. Au niște întrebări despre viață și rostul vieții.

Balanță - Își fac calcule, poate că repară un obiect și în felul acesta recuperează o pierdere. În tot cazul, se concentrează pe bani.

Scorpion - Au Luna în semnul lor zodiacal, sunt intuitivi, așa că nu pot face decât ceea ce le dictează sufletul, atât în iubire, cât și ăn afaceri.

Săgetător - Pentru Săgetători vorbim astăzi de recuperarea sănătății. Repară o problemă - poate fi vorba de corpul lor, dar și despre casă.

Capricorn - Pun preț mult pe discuțiile cu prietenii sau o persoană de încredere. Cer sfaturi, au nevoie de o îndrumare, de o clarificare și o obțin.

Vărsător - Muncesc astăzi. Tot ce fac vizează banii și câștigurile profesionale. Pot face o cunoștință nouă sau pur și simplu mintea le rulează problemele de la muncă.

Pești - O zi cu atenționare mai ales la felul în care comunică. Dacă spun cineva, fac o promisiune, vor trebui să și-o țină.

Parteneri
x close