Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 23 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii își pun lucrurile în ordine, Vărsătorii atrag banii

HOROSCOP 23 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii își pun lucrurile în ordine, Vărsătorii atrag banii

HOROSCOP 23 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii își pun lucrurile în ordine, Vărsătorii atrag banii
Sursa foto: foto: captura Antena 3
23 Mar 2019   •   09:53

HOROSCOP 23 martie. Camelia Pătrășcanu a prezentat sâmbătă, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 23 martie.

HOROSCOP 23 martie. O Lună în Scorpion ce ne invită la relaxare astăzi, indiferent cum arată ea pentru fiecare dintre noi. Atenție însă la sănătate și alimentație.

Berbec - Se pot relaxa alături de prieteni, dar le prinde bine și puțină nostalgie sau singurătate.

Taur - Contează pe partenerul de viață sau pe persoane de care se simt foarte atașate, așa că cine se află lângă ei trebuie să le poarte de grijă.

Gemeni - Ceva muncă astăzi, dar au și roade. Au idei și nu vor să le piardă. Unii pot face o călătorie.

Rac - Pentru Raci este o zi plină de tandrețe. Au nevoie să vorbească despre sentimentele lor și ar fi bine să găsească și pe cineva să-i asculte.

Leu - Leii își pun lucrurile în ordine. Își pregătesc o schimbare majoră de circumstanțe în viața lor și poate că au de pregătit și un speach pentru a convinge pe cineva.

Fecioară - Au o zi care aduce discuții filosofice sau spirituale. Au niște întrebări despre viață și rostul vieții.

Balanță - Își fac calcule, poate că repară un obiect și în felul acesta recuperează o pierdere. În tot cazul, se concentrează pe bani.

Scorpion - Au Luna în semnul lor zodiacal, sunt intuitivi, așa că nu pot face decât ceea ce le dictează sufletul, atât în iubire, cât și ăn afaceri.

Săgetător - Pentru Săgetători vorbim astăzi de recuperarea sănătății. Repară o problemă - poate fi vorba de corpul lor, dar și despre casă.

Capricorn - Pun preț mult pe discuțiile cu prietenii sau o persoană de încredere. Cer sfaturi, au nevoie de o îndrumare, de o clarificare și o obțin.

Vărsător - Muncesc astăzi. Tot ce fac vizează banii și câștigurile profesionale. Pot face o cunoștință nouă sau pur și simplu mintea le rulează problemele de la muncă.

Pești - O zi cu atenționare mai ales la felul în care comunică. Dacă spun cineva, fac o promisiune, vor trebui să și-o țină.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close