Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 24 FEBRUARIE. Fecioarele trebuie să-și urmărească scopul, Gemenii sunt triști

HOROSCOP 24 FEBRUARIE. Fecioarele trebuie să-și urmărească scopul, Gemenii sunt triști

HOROSCOP 24 FEBRUARIE. Fecioarele trebuie să-și urmărească scopul, Gemenii sunt triști
Sursa foto: foto: Pixabay.com
23 Feb 2019   •   21:57

HOROSCOP 24 FEBRUARIE. O zodie are parte de mari greutăți chiar de Ziua Îndrăgostiților.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE. Berbec. În inima ta s-a infiltrat o speranţă nouă, dar pe care ţi-e teamă să o declari cu voce tare şi altora. O mărturisire de acest fel ar scoate la iveală latura ta sensibilă, or în situaţia de faţă nu e în avantajul tău să arăţi că ai şi tu slăbiciunile tale. Mai bine ţii totul secret, doar pentru tine, şi când va veni momentul potrivit, vei recunoaşte ce simţi. Sunt lucruri intime, taine personale pe care, din discreţie şi prudenţă, ar fi mai bine să le ţii sub control, ca să nu se folosească alţii de ele.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE. Taur. Perspectivele sunt foarte promiţătoare privite din acest moment şi veştile bune care sosesc din partea celor cu care te întâlneşti astăzi te motivează să mergi mai departe cu capul sus. Apogeul unui proiect important, de la care ai mari aşteptări, se conturează tot mai clar la orizont, deci nu mai e mult până acolo. Ai în preajma ta colegi care cred în scopul tău cel mare şi pot contribui şi ei, cumva, la atingerea acestuia: prin suport, aprecieri şi încurajări entuziaste.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE. Gemeni. Primeşti un verdict destul de sever care nu-ţi permite să duci mai departe ce ai început. Eşti nevoit să-i pui punct aici şi, pe moment, eşti trist pentru că nu e răspunsul pe care-l visai. Unde-i lege nu-i tocmeală, ca atare trebuie să accepţi acest final de drum cu oarecare smerenie, dar nu îl considera o înfrângere, ci o altă lecţie învăţată. Vei şti, altădată, să nu mai faci greşeli şi să urmezi doar căile corecte. Dacă acum se închide un capitol cu un refuz categoric, e semn că trebuie să schimbi imediat macazul, pornind pe calea cea bună.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE.  Rac. Eşti conştient că visul tău de acum nu e simplu, e nevoie de un efort major de voinţă şi muncă, de o investiţie masivă de energie, de timp, de idei, dar deţii toate aceste valori la purtător pentru a-ţi vedea visul împlinit într-o zi. Aşteaptă, încearcă să nu pretinzi rezultate rapide pentru că nu acestea vor fi şi cele mai bune!  Cu cât construieşti mai lent acest edificiu, cu atât te vei bucura mai mult timp de efectele sale, ca atare fă paşi mici şi crede cu tărie în şansele de reuşită ale acestui mare plan.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE.  Leu. Nu primeşti chiar ceea ce aşteptai, dar în loc să priveşti totul ca pe o dezamăgire, încearcă să găseşti jumătatea plină a paharului în ceea ce se petrece în faţa ta. Poate nu e chiar aşa de rău precum pare sau, mai bine zis, e altceva decât ai dorit, dar poate la fel de bun ca şi varianta la care te gândeai iniţial. Profită de alternative, fără să comentezi şi fără să cauţi nod în papură, deoarece, după o vreme, îţi vei da seama că era doar o altă soluţie decât ai găsit tu la început, dar la fel de eficientă.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE.  Fecioara. Nu poţi trece, deocamdată, la etapa următoare a unui plan de la care aveai mari speranţe şi totul din cauza unei piedici venite de la o persoană care încearcă să-ţi mai taie avântul. Nu renunţa la scopul tău, dar ascultă totuşi sfaturile sale, pentru că e posibil să fie o idee bună, care va duce acolo unde vrei să ajungi, dar pe alte căi decât ai ales tu prima dată. Dacă cineva te opreşte, nu înseamnă neapărat că îţi vrea răul, ci doar îţi atrage atenţia asupra unor puncte slabe în planurile tale, pe care le poţi repara sau ocoli la timp.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close