Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 25 MARTIE. Taurii se simt limitați, Fecioarele au parte de noi oportunități

HOROSCOP 25 MARTIE. Taurii se simt limitați, Fecioarele au parte de noi oportunități

HOROSCOP 25 MARTIE. Taurii se simt limitați, Fecioarele au parte de noi oportunități
24 Mar 2019   •   22:04

HOROSCOP 25 MARTIE. Un început de săptămână în care multe zodii se simt izolate. Iată previziunile pentru 25 martie pentru fiecare zodie:

HOROSCOP 25 MARTIE. Berbec

Este o zi în care totul pare stresant, chiar dacă te retragi din viaţa publică. Ai putea să-ţi foloseşti spontaneitatea făcând glume bune. În acest fel, detensionezi atmosfera din jurul tău, cu succes.

HOROSCOP 25 MARTIE. Taur

Ai tendinţa de a te simţi destul de limitat, astăzi. Libertatea de mişcare este absentă şi realizezi că nu ai încotro să te îndrepţi, pentru a face lucrurile bine. Fii atent la ce ţi se spune de către şefi.

HOROSCOP 25 MARTIE. Gemeni

Deşi comunici cu cea mai mare uşurinţă astăzi se eşti neatent la potrivirea sensurilor cuvintelor şi rişti să faci gafe. Nu încerca să îndrepţi greşelile comise ci fii sincer şi recunoaşte-ţi slăbiciunile.

HOROSCOP 25 MARTIE. Rac

Reacţionezi la orice stimul exterior, cât de mic, într-o manieră nu foarte obiectivă, ceea ce îţi poate aduce reacţii maliţioase din partea celor apropiaţi. Vestea bună este că ştii ce spui şi ce ai de făcut.

HOROSCOP 25 MARTIE. Leu

Este o zi în care ar fi bine să-ţi păstrezi liniştea interioară. Dacă izbucneşti de fiecare dată când te superi, rişti să rămâi singur. Mai bine canalizează-ţi întreaga energie spre lucruri simple şi frumoase.

HOROSCOP 25 MARTIE. Fecioara

Ai nevoie de o judecată limpede şi obiectivă pentru a reuşi să găseşti soluţii la ceea ce trebuie să clarifici. Se deschid noi orizonturi profesionale, dar aveţi senzaţia că vă aşteaptă din nou clipe grele.

Mai multe pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Satul din România ce devine cea mai mare bază militară NATO din Europa
x close