x close

HOROSCOP 26 februarie. Fecioarele își fac planuri de viitor. Taurii se lovesc de dezamăgiri

25 Feb 2020   •   15:44
HOROSCOP 26 februarie. Fecioarele își fac planuri de viitor. Taurii se lovesc de dezamăgiri Foto: Pixabay.com

HOROSCOP Iată care sunt previziunile astrale pentru ziua de 26 februarie:

HOROSCOP Berbec, 26 februarie

Încearcă să eviți interacțiunile sociale azi, pentru că ai tendința de a reacționa impulsiv. Este recomandat să petreci puțin timp singur pentru a te regăsi.

HOROSCOP Taur, 26 februarie

Dezamăgirile din ultima vreme te fac să nu mai ai încredere nici măcar în persoanele importante din viața ta. Încearcă să găsești un echilibru și să discuți despre temerile pe care le ai.

HOROSCOP Gemeni, 26 februarie

Nu reușești să îți organizezi timpul, astfel încât să petreci timp alături de persoana iubită. Încearcă să îți faci o listă de priorități pentru a putea duce la bun sfârșit tot ce îți propui.

HOROSCOP Rac, 26 februarie

Azi te confrunți cu unele probleme de comunicare și ești înțeles greșit de multe ori. Încearcă să nu acumulezi frustrare, ci acordă mai multă atenție detaliilor.

HOROSCOP Leu, 26 februarie

Azi nu găsești energia necesară nici măcar pentru a-ți duce responsabilitățile la bun sfârșit. Încearcă să acorzi mai multă atenție odihnei.

HOROSCOP Fecioară, 26 februarie

Azi vrei să petreci cât mai mult timp singur pentru a putea să te ocupi de pasiunile pe care le ai, dar și pentru a încerca să-ți dai seama ce îți dorești cu adevărat de a viitor.

HOROSCOP Balanță, 26 februarie

Ai tendința de a anula planurile pe ultima sută de metri, iar azi chiar renunți la ideea unei călătorii. În schimb, petreci mult timp alături de persoana iubită.

HOROSCOP Continuarea pe Jurnalul.ro.

Citeşte mai multe despre:

horoscop
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati