Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 27 martie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Unii au parte de bani, alții de vorbe bune

Horoscop 27 martie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Unii au parte de bani, alții de vorbe bune

Horoscop 27 martie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Unii au parte de bani, alții de vorbe bune
27 Mar 2019   •   09:03

Horoscop 27 martie. Abundență sub toate aspectele, unii au parte de bani, alții de vorbe bune, ne spune astrologul Camelia Pătrășcanu.

Horoscop 27 martie Berbec - au informații  foarte bune, li se deschid posibilități, câmpuri de acțiune. Au prieteni și e momentul să folosească prieteniile.

Horoscop 27 martie Taur - o zi cu vești foarte bune financiar. S-ar putea să câștige bani sau cineva le dă o informație pe care știu să o speculeze.

Horoscop 27 martie Gemeni - se împacă foarte bine cu o persoană cu care se întâlnesc, poate fi partenerul de cuplu.

Horoscop 27 martie Rac - lucrează bine, obțin rezultate, poate abia acum scapă de o grijă.

Horoscop 27 martie Leu - se deschide o perspectivă, poate prin alegerile pe care le fac. Unii ar putea surprinde printr-o decizie mare ad-hoc.

Horoscop 27 martie Fecioară - rezultate foarte bune, încheie o etapă, un proiect. Și se încheie victorios.

Horoscop 27 martie Balanță - vorbe bune, rezultate bune. Pot face o călătorie sau își aranjează una.

Horoscop 27 martie Scorpion - se gândesc la aspecte juridice și legale. Dacă știu cum să obțină banii trebuie să găsească o formulă legală pentru a-i băga în buzunar.

Horoscop 27 martie Săgetător - sunt foarte economi, reușesc să salveze ceva, poate la locul de muncă. În loc să arunce un lucru, îi pot găsi o întrebuințare.

Horoscop 27 martie Capricorn - pot lua decizii. S-au gândit la viața lor și ce au de făcut și sunt pe punctul de a lua o hotărâre.

Horoscop 27 martie Vărsător - atenție la sănătate, mai ales după-amiază. Trebuie să fie atenți la mici neglijențe profesionale, care s-ar putea să îi coste.

Horoscop 27 martie Pești - pot avea o întâlnire cu o persoană de la care așteaptă îndrumare. Alții pregătesc o întâlnire cu multe persoane și sunt foarte sobri în acest aspect.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close