Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 27 MARTIE. Succes neașteptat pentru nativii unei zodii! O ocazie cu care nu se mai întâlnesc prea curând!

HOROSCOP 27 MARTIE. Succes neașteptat pentru nativii unei zodii! O ocazie cu care nu se mai întâlnesc prea curând!

HOROSCOP 27 MARTIE. Succes neașteptat pentru nativii unei zodii! O ocazie cu care nu se mai întâlnesc prea curând!
Sursa foto: foto: Pixabay.com
27 Mar 2019   •   00:14

Horoscop 27 martie. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de miercuri.

Horoscop 27 martie Berbec

Pe parcursul zilei  este necesar să vă supravegheaţi cu atenţie reacţiile, deoarece puteţi intra foarte uşor în conflict cu toată lumea. Constrângerile la care sunteţi supus sunt însă cu adevărat stresante.

Horoscop 27 martie Taur

Şefii vă apreciază eforturile, dar vă dau să rezolvaţi probleme pentru care sunt potrivite cu totul alte persoane. Este de preferat să-i refuzaţi pentru a nu vă face din actualii prieteni viitori adversari.

Horoscop 27 martie Gemeni

Calmul celor din jur vă influenţează pozitiv, cu toate că mai aveţi încă destule momente în care vă simţiţi debusolat. Cineva drag suferă şi vă străduiți  să-l ajutați necondiționat. Îngrijiți-vă sănătatea.

Horoscop 27 martie Rac

Sunteţi foarte suspicios şi nu acordaţi celor care au greşit niciun fel de circumstanţe atenuante. Intervenţiile în favoarea acestora vă enervează şi mai tare. Seara o petreceți alături de prietenii dragi.

Horoscop 27 martie Leu

Astăzi depăşiţi situaţiile dificile cu multă dezinvoltură şi noroc. Aparent nu faceţi niciun efort şi sunteţi apreciat de toată lumea, chiar şi de adversarii declaraţi.  Veți primi musafiri neanunțați.

Horoscop 27 martie Fecioara

Apar cu siguranţă încă de dimineaţă probleme inedite în viaţă familială. Cu toate că vă este contestată o parte din activitate, iar rezultatele sunt atribuite altora, vă declaraţi indiferent. Bani puţini.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close