Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 28 februarie 2019. Zodia care va primi exact ceea ce oferă

Horoscop 28 februarie 2019. Zodia care va primi exact ceea ce oferă

Horoscop 28 februarie 2019. Zodia care va primi exact ceea ce oferă
Sursa foto: Foto: pexels.com
de S.T.    |    27 Feb 2019   •   18:04

Horoscop Berbec. Poate fi o zi dedicată iubirii, cu promisiuni frumoase, cu declaraţii pompoase, cu planuri de viitor făcute împreună, pentru că ai mare încredere în omul de lângă tine şi aştepţi mult de la ziua de mâine. Dacă abia azi cunoşti pe cineva, atracţia poate fi instantanee iar idila voastră poate evolua foarte repede, ajungând la un nivel la care poţi spune că te face fericit, ba chiar că ţi-ai găsit jumătatea potrivită! Priveşti spre o viaţă în doi cu mult entuziasm şi abia aştepţi etapele următoare!

Horoscop Taur. Nu spera lucruri pe care nu le poţi atinge, pentru că unele din aceste puncte de vârf depind de eforturile tale de până acolo. Mai ai de muncit, de tras, de depus eforturi, scopul cel mare e încă departe, dar dacă nu ai mai fi atât de concentrat la ţinta finală, ci doar la drumul până acolo, ai vedea că evoluţia va fi mult mai sigură. Uneori, visul te face să pierzi din vedere instrumentele de a ajunge la el, deci revino în realitate, fără vise deşarte şi fără speranţe imense. Mult mai mare va fi satisfacţia la final, că ai atins acel ţel, dacă nu ridici castele de nisip chiar din prima etapă.

Horoscop Gemeni. Te simţi bine în pielea ta, datorită unui nivel de energie foarte ridicat pe care îl poţi valorifica cu succes. Atitudinea aceasta pozitivă, încrederea absolută în tine însuţi, optimismul care ţi se citeşte pe chip au la bază o stare de sănătate foarte bună. De fapt, toate merg mână în mână, înlănţuite: confortul fizic generează pace sufletească şi armonie cu propria persoană, deci ai numai motive de bucurie cu privire la cel care eşti, ca individ, ca om, ca parte din Univers. Fă tot posibilul să menţii această stare de echilibru pe toate planurile fiinţei tale: fizic, mental, emoţional, spiritual.

Horoscop Rac. Aşa cum te porţi tu cu ceilalţi, aşa vei primi şi din partea lor, ca atare, ori de câte ori intri azi în contact cu cineva, gândeşte-te la impresia pe care o laşi despre tine. Vei primi exact ceea ce oferi, nimic mai mult, nimic mai puţin, deci nu judeca pe cineva dacă nu vrei să fii judecat, nu critica dacă tu nu faci faţă criticilor. Poartă-te cu ceilalţi exact aşa cum ai dori ca ei să se poarte cu tine şi ai să vezi că orice animozitate anterioară dispare ca prin farmec. Eşti zodia care empatizează cel mai uşor cu oamenii, oricât de diferiţi ar fi, ca atare vei reuşi imediat să te pui în pantofii celui cu care discuţi, ca să vă dăruiţi unul altuia doar gesturi armonioase.

Horoscop Leu. Fii liniştit, nu cere permanent acţiune şi noutate, pentru că nu au de unde să apară chiar tot timpul. Uneori intri într-o zonă mai ternă, mai monotonă, în care nu se mai modifică nimic, dar e absolut normal să apară şi perioade mai calme. E ca o perioadă de sedimentare a aspectelor anterioare ca apoi, după ce vei extrage concluzia cea mai potrivită pentru cel învăţate, să pui în practică tot ce ai acumulat. Ai răbdare, azi nu se mai întâmplă nimic palpitant, aşa cum îţi place, dar poţi sta liniştit, cu convingerea că şi acest răgaz face parte din procesul de schimbare început cândva. Nu poţi alerga tot timpul: mai ai nevoie şi de respiro!

Continuarea pe acvaria.com.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop

News Hour with CNN

În cazul unui atac aerian, bucureștenii se află într-un real pericol | Situaţia buncărelor din România

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close