Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 28 IANUARIE. Gemenilor le merge excelent în dragoste, Leii sunt pe ceartă din motive financiare

HOROSCOP 28 IANUARIE. Gemenilor le merge excelent în dragoste, Leii sunt pe ceartă din motive financiare

HOROSCOP 28 IANUARIE. Gemenilor le merge excelent în dragoste, Leii sunt pe ceartă din motive financiare
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
27 Ian 2019   •   22:22

HOROSCOP. Un început de săptămână încărcat din punct de vedere astral. Iată cum arată previziunile pentru fiecare zodie.

HOROSCOP Berbec

Energia şi perseverenţa vă ajută să finalizaţi un proiect început cu mai mult timp în urmă.
În prima parte a zilei, un prieten vă propune o colaborare avantajoasă, care vă va aduce satisfacţii materiale.

HOROSCOP Taur

Astăzi vă simţiţi în formă şi faceţi planuri îndrăzneţe de viitor. Este o perioadă foarte bună pentru a investiţii pe termen lung, pentru a începe noi afaceri sau pentru a călătorii în interes personal.

HOROSCOP Gemeni

Astăzi sunteţi plin de elan şi aveţi iniţiative inspirate pe plan financiar. Puteţi avea mari satisfacţii pe plan profesional şi intelectual, dacă daţi dovadă de perseverenţă. Sentimental vă merge excelent.

HOROSCOP Rac

Dimineaţa faceţi o scurtă călătorie în care încercați să îmbinaţi interesele profesionale cu cele personale.Sunteţi încrezător în forțele dumneavoastră şi aveţi tendinţa să vă asumaţi prea multe riscuri.

HOROSCOP Leu

Datorită dificultăţilor financiare, s-ar putea să se declanşeze o ceartă de amploare în familie. Sunteţi plin de energie şi puteţi să finalizaţi o lucrare începută cu mai mult timp în urmă. Nu pierdeţi ocazia, scrie jurnalul.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close