Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 28 MARTIE. Gemenii primesc vești excelente, Săgetătorii au de înfruntat o situație dificilă

HOROSCOP 28 MARTIE. Gemenii primesc vești excelente, Săgetătorii au de înfruntat o situație dificilă

HOROSCOP 28 MARTIE. Gemenii primesc vești excelente, Săgetătorii au de înfruntat o situație dificilă
Sursa foto: foto: Pixabay.com
27 Mar 2019   •   16:49

Horoscop 28 martie. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de joi.

Horoscop 28 martie. Horoscop zilnic Berbec. Te prezinţi în faţa unui auditoriu care aşteaptă enorm de la tine, tocmai de aceea tracul creşte înainte să deschizi prima dată gura. Deşi eşti bine pregătit şi îţi ştii lecţia ca la carte, totuşi emoţia te copleşeşte când vezi ochii şi urechile tuturor concentrate asupra ta. Gândeşte-te că eşti un profesor care are un mesaj foarte important de transmis elevilor din faţa sa, de aceea trebuie să-ţi ţii bine sub control nesiguranţa, frica de a vorbi, fobia de a fi în centrul atenţiei. Aceste slăbiciuni nu au ce căuta la unul ca tine, pentru că discursul tău e limpede, bine organizat, atractiv, interesant, deci îi vei cuceri pe toţi de la prima frază.

Horoscop 28 martie. Horoscop zilnic Taur. Eşti foarte sensibil la vorbe frumoase, la gesturi de romantism şi afecţiune, la poveşti lacrimogene. Ai ocazia de a sta de vorbă cu oameni care te impresionează uşor cu mesajele lor de prietenie. Oricine te poate cuceri într-o clipă dacă apelează la toată recuzita de vorbe dulci şi declaraţii pompoase, dar acest lucru poate avea şi reacţii adverse: ai putea fi manipulat mult mai uşor prin aceste arme, pentru că unii văd că te pot influenta repede dacă umblă la coarda ta sensibilă. Deşi te bucuri de simpatia celor care îţi in companie, dar nu toţi merită încrederea ta. Ţine-ţi emoţiile sub control şi acoperă-ţi inima cu un scut protector.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close