Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 28 MARTIE. Supriză uriașă pentru această zodie! Așteptarea a luat sfârșit!

HOROSCOP 28 MARTIE. Supriză uriașă pentru această zodie! Așteptarea a luat sfârșit!

HOROSCOP 28 MARTIE. Supriză uriașă pentru această zodie! Așteptarea a luat sfârșit!
Sursa foto: foto: Pixabay.com
27 Mar 2019   •   23:19

Horoscop 28 martie. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de joi.

Horoscop 28 martie Berbec

Acţionezi impulsiv şi este posibil să ajungi să regreţi. Nu îţi acorzi suficient timp pentru a analiza eventualele consecinţe ale acţiunilor tale. Fii mai răbdător, iar evenimentele vor decurge mai lin.

Horoscop 28 martie Taur

Ai multă energie şi eşti dispus să o foloseşti productiv. Acorzi foarte multă atenţie lucrurilor pe care le faci şi reuşeşti să impresionezi. Cu toate acestea, asigură-te că nu capeţi o atitudine de superioritate.

Horoscop 28 martie Gemeni

Dimineaţa nu reprezintă partea ta preferată a zilei, însă astăzi te trezeşti cu multă energie. În restul zilei îţi vei îndrepta atenţia pe problemele prietenilor tăi şi vei face tot posibilul să îi ajuţi.

Horoscop 28 martie Rac

Ziua începe cu destul de multe dificultăţi, însă toate vor dispărea pe parcursul zilei, aşa că nu te panica. Pe de altă parte, vei avea un conflict cu o persoană de la locul de muncă din cauza părerilor diferite.

Horoscop 28 martie Leu

Aceasta este una dintre zilele în care eşti capabil să îţi analizezi mai bine emoţiile, modul în care interacţionezi cu cei din jur şi planurile de viitor. Acorzi mai multă atenţie propriei persoane.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close