Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 29 DECEMBRIE. Racii muncesc mult, Săgetătorii se gândesc la carieră

HOROSCOP 29 DECEMBRIE. Racii muncesc mult, Săgetătorii se gândesc la carieră

HOROSCOP 29 DECEMBRIE. Iată ce ne rezervă astrele pentru duminică, 29 decembrie.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE. Racii muncesc mult, Săgetătorii se gândesc la carieră
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
28 Dec 2019   •   22:32

HOROSCOP 29 DECEMBRIE. Berbec 

Nu reușești să te concentrezi așa cum îți dorești, însă acest lucru se schimbă spre finalul zilei. În plus, încearcă să nu iei decizii importante înainte să analizezi bine toate detaliile.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE. Taur

Nu reușești să comunici așa cum îți dorești, în mod special pentru că agitația din ultima vreme te-a ajuns din urmă. Pe de altă parte, timpul petrecut singur te ajută să-ți regăsești echilibrul.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE. Gemeni

Este posibil să intri în unele conflicte tocmai pentru că ești foarte irascibil și nu vrei să accepți părerile celor din jur. Pe de altă parte, petreci timp de calitate alături de partenerul de cuplu.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE. Rac 

Muncești mai mult decât în mod normal și faci tot ce îți stă în putință pentru a demonstra că meriți mai mult respect la locul de muncă. La finalul zilei primești o veste bună pe plan profesional.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE. Leu

Înveți să îți organizezi timpul astfel încât să poți să faci tot ce îți pui în minte. Încearcă totuși să mai acorzi timp și relaxării. Pe de altă parte, viața amoroasă intră pe drumul pe care îți dorești.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE. Fecioară

Reușești să iei o pauză de la toate grijile pe care le ai pe plan financiar, mai ales pentru că primești o veste bună de la o persoană apropiată ție. Acest fapt te ajută să privești lucrurile cu mai mult optimism.

Mai multe pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close