Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 29 decembrie. Racii primesc vești bune. Fecioarele iau pauză de la griji

HOROSCOP 29 decembrie. Racii primesc vești bune. Fecioarele iau pauză de la griji

HOROSCOP Iată carre sunt previziunile astrale pentru ziua de 29 decembrie

HOROSCOP 29 decembrie. Racii primesc vești bune. Fecioarele iau pauză de la griji
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
28 Dec 2019   •   15:42

HOROSCOP Berbec, 29 decembrie

Nu reușești să te concentrezi așa cum îți dorești, însă acest lucru se schimbă spre finalul zilei. În plus, încearcă să nu iei decizii importante înainte să analizezi bine toate detaliile.

HOROSCOP Taur, 29 decembrie

Nu reușești să comunici așa cum îți dorești, în mod special pentru că agitația din ultima vreme te-a ajuns din urmă. Pe de altă parte, timpul petrecut singur te ajută să-ți regăsești echilibrul.

HOROSCOP Gemeni, 29 decembrie

Este posibil să intri în unele conflicte tocmai pentru că ești foarte irascibil și nu vrei să accepți părerile celor din jur. Pe de altă parte, petreci timp de calitate alături de partenerul de cuplu.

HOROSCOP Rac, 29 decembrie

Muncești mai mult decât în mod normal și faci tot ce îți stă în putință pentru a demonstra că meriți mai mult respect la locul de muncă. La finalul zilei primești o veste bună pe plan profesional.

HOROSCOP Leu, 29 decembrie

Înveți să îți organizezi timpul astfel încât să poți să faci tot ce îți pui în minte. Încearcă totuși să mai acorzi timp și relaxării. Pe de altă parte, viața amoroasă intră pe drumul pe care îți dorești.

HOROSCOP Fecioară, 29 decembrie

Reușești să iei o pauză de la toate grijile pe care le ai pe plan financiar, mai ales pentru că primești o veste bună de la o persoană apropiată ție. Acest fapt te ajută să privești lucrurile cu mai mult optimism.

HOROSCOP Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
x close