Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 29 IANUARIE. Plouă cu bani pentru una dintre zodii!

HOROSCOP 29 IANUARIE. Plouă cu bani pentru una dintre zodii!

Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 29 ianuarie.

HOROSCOP 29 IANUARIE. Plouă cu bani pentru una dintre zodii!
Sursa foto: foto: Pixabay.com
28 Ian 2020   •   19:44

Berbec
Sarcinile profesionale vă dau bătăi de cap şi regretaţi că aţi refuzat orice ajutor până acum. Din nefericire, deciziile dv. nu sunt luate în seama de cei cu care aţi colaborat o perioada lungă de timp.

Taur
Şefii vă apreciază eforturile, dar vă dau să rezolvaţi probleme pentru care sunt potrivite cu totul alte persoane. Ar fi de  preferat să-i refuzaţi pentru a nu vă face din actualii prieteni viitori adversari.

Gemeni
Calmul celor din jur vă influenţează pozitiv, cu toate că mai aveţi încă destule momente în care vă simţiţi debusolat. Cineva drag suferă şi vă străduiți  să-l ajutați necondiționat. Îngrijiți-vă sănătatea.

Rac
Sunteţi foarte suspicios şi nu acordaţi celor care au greşit niciun fel de circumstanţe atenuante. Intervenţiile în favoarea acestora vă enervează şi mai tare. Seara o petreceți alături de prietenii dragi.

Leu
Astăzi depăşiţi situaţiile dificile cu multă dezinvoltură şi noroc. Aparent nu faceţi niciun efort şi sunteţi apreciat de toată lumea, chiar şi de adversarii declaraţi.  Veți primi musafiri neanunțați.

Fecioara
Apar cu siguranţă încă de dimineaţă probleme inedite în viaţă familială. Cu toate că vă este contestată o parte din activitate, iar rezultatele sunt atribuite altora, vă declaraţi indiferent. Bani puţini.

Balanța
O dată cu reapariţia persoanei iubite, toate necazurile dispar că prin farmec. Este necesar să fiţi foarte atent, pentru că un moment de grabă poate produce un mic accident, mai puţin obişnuit. Prudență.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close