Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 29 martie 2021. Capricornii au o aventură, Fecioarele se pot certa cu persoana iubită

Horoscop 29 martie 2021. Capricornii au o aventură, Fecioarele se pot certa cu persoana iubită

Horoscop 29 martie 2021. Nativii din zodia Capricorn au şansa să întâlnească o persoană deosebită alături de care să înceapă o aventură, în timp ce Fecioarele se pot certa cu persoana iubită.

Horoscop 29 martie 2021. Capricornii au o aventură, Fecioarele se pot certa cu persoana iubită
Sursa foto: Pixabay
de Georgiana Adam    |    28 Mar 2021   •   18:54

Horoscop 29 martie 2021 pentru Berbec

Mari planuri alături de persoana iubită. Din punct de vedere financiar, nu vă puteţi plânge, astfel că îi puteţi pregăti una dintre cele mai frumoase surprize. La locul de muncă, fiţi un pic precauţi pentru că aţi putea face o greşeală de pe urma căreia veţi trage destul de mult timp.

Horoscop 29 martie 2021 pentru Taur

Nu vă aşteptaţi ca problemele să se rezolve singure. Este nevoie să discutaţi, să comunicaţi, să primiţi sfaturi. Pe plan financiar, există posibilitatea să primiţi un bonus. La locul de muncă, fiţi în alertă pentru că există şansa unor noi proiecte şi este nevoie de voi să fiţi pregătiţi.

Horoscop 29 martie 2021 pentru Gemeni

În ultimele zile aţi făcut suficient de multe lucruri, motiv pentru care aţi depus un mare efort. Astfel, este momentul să încercaţi să vă relaxaţi. Urmează o săptămână în care trebuie să fiţi pregătiţi de noi provocări, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional.

Horoscop 29 martie 2021 pentru Rac

Aveţi nevoie să mai ieşiţi din casă! Găsiţi-vă timp şi vorbiţi cu prietenii pentru a ieşi undeva, în ciuda restricţiilor. Vorbiţi, plimbaţi-vă şi încercaţi să vă destindeţi. Nu veţi înţelege prea curând, însă tot efortul pe care îl depuneţi la locul de muncă nu merită.

Horoscop 29 martie 2021 pentru Leu

Nu este în regulă să faceţi, tot timpul, numai ce vreţi voi. Încercaţi să îi acordaţi atenţie şi partenerului de viaţă. Puneţi deoparte pentru a vă asigura că totul va fi bine şi pe viitor, cel puţin din punct de vedere financiar. Dacă nu vă simţiţi bine, mergeţi la doctor.

Horoscop 29 martie 2021 pentru Fecioară

Astăzi veţi avea parte de anumite discuţii cu partenerul vostru, care se pot transforma într-un conflict. Pe plan profesional, toate problemele pe care le aveţi încep să se rezolve uşor-uşor. Aveţi încredere.

Horoscop 29 martie 2021 pentru Balanță

Totul pare a fi în regulă în viaţa voastră sentimentală. Sunteţi fericiţi alături de persoana iubită, iar dacă nu sunteţi într-o relaţie, vă simţiţi foarte bine şi singuri. Ascultaţi de sfaturile altora atunci când vine vorba de economii sau investiţii şi mergeţi pe instinct. Cine nu riscă, nu câştigă.

Horoscop 29 martie 2021 pentru Scorpion

Sunteţi indecişi în ceea ce înseamnă relaţia. Nu ştiţi ce trebuie să faceţi şi pe ce drum să apucaţi. Dacă vă stresează atât de mult acest lucru, înseamnă că, cel mai probabil, lucrurile nu sunt chiar aşa cum vă doreaţi şi este momentul să mergeţi mai departe.

Horoscop 29 martie 2021 pentru Săgetător

Fiţi atenţi la planurile voastre de investiţii. Dacă v-aţi gândit să vă băgaţi banii într-un proiect pe care nu îl cunoaşteţi, poate ar fi mai bine să fiţi mai reţinuţi. Faptul că vreţi să fiţi cei mai buni la locul vostru de muncă vă face viaţa şi mai grea decât este.

Horoscop 29 martie 2021 pentru Capricorn

Veţi cunoaşte o persoană care vă va schimba complet viaţa şi veţi porni într-o aventură amoroasă, aşa cum de foarte mult timp nu vi s-a mai întâmplat. Viaţa vă oferă o mulţime de şanse şi ar fi cazul să începeţi să profitaţi.

Horoscop 29 martie 2021 pentru Vărsător

Învăţaţi să delegaţi din lucrurile pe care trebuie să le faceţi şi veţi descoperi că veţi fi mai fericiţi. Pe plan economic, nu se întrevede nicio fluctuaţie, astfel că ar trebui să cheltuiţi cu cap şi să vă gândiţi bine înainte de a cumpăra ceva nou.

Horoscop 29 martie 2021 pentru Pești

Aveţi multe cheltuieli, însă veţi primi un venit suplimentar dintr-o sursă externă. Aţi muncit din greu pentru acest echilibru financiar, aşa că lucrurile se vor aranja pentru voi. O oportunitate uriaşă apare la locul de muncă şi nu trebuie să o rataţi.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close