Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 3 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. O zi cu atenționări pentru aproape toate zodiile

Horoscop 3 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. O zi cu atenționări pentru aproape toate zodiile

Horoscop 3 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. O zi cu atenționări pentru aproape toate zodiile
03 Ian 2019   •   12:15

O zi cu mari atenționări, pentru cei care sunt la volan și fac drumuri lungi, iar pe de altă parte indiscreții care pot supăra unele persoane.

Berbec - vorbesc mult sau fac mărturisiri, dar nu toate pică foarte bine. Să își cântărească mai bine cuvintele, iar cei care se deplasează, atenție la drumuri lungi.

Taur - calcule financiare. Au sentimentul că cineva abuzează de timpul, energia sau chiar sufletul lor. 

Gemeni - nu sunt mulțumiți de gesturile persoanelor apropiate. Li se pare că sunt chiar fraieriți.

Rac - multă osteneală și mult sacrificiu, dar în folosul altora și pentru un viitor pe care nu îl doresc, deci sacrificiu degeaba.

Leu - dragoste și iubire, dar cumva vor să obțină ceva din asta. Măcar o cantitate asemănătoare de iubire de la partener, care nu prea vine.

Fecioară - o zi potrivită pentru a fi discreți, a sta în casă, pentru a nu face vizite și a nu fi văzuți de nimeni. Sigur, dacă reușesc și dacă musafirii nu dau buzna.

Balanță - e una dintre zilele în care ar trebui să facă ceva, dar nu au niciun chef. Dacă totuși se apucă să facă, mai mult încurcă, așa că mai bine stau deoparte.

Scorpion - își fac și astăzi calcule financiare. Au sentimentul că au pierdut pe mâna lor, iar pentru 2019 promit mult mai multă vigilență financiară.

Săgetător - reușesc să îi supăre pe cei din jur, pentru că sunt atenți doar la nevoile lor, nu și la ale celorlalți.

Capricorn - o zi cu atenționări privind sănătatea, bine ar fi să stea sub plapumă.

Vărsător - o zi bună în relațiile cu prietenii, dar ceva nu le convine. Indiscreții sau lucruri care nu ar fi trebuit spuse.

Pești - au o zi bună, mai ales în a doua parte a zilei. Au opinii pertinente, lămuresc lucrurile și știu să se impună, câștigă din asta, poate chiar și bani.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close