Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 30 aprilie. Zodia care este într-o relație complicată cu banii

Horoscop 30 aprilie. Zodia care este într-o relație complicată cu banii

Horoscop 30 aprilie. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de joi.

Horoscop 30 aprilie. Zodia care este într-o relație complicată cu banii
Sursa foto: Pixabay
29 Apr 2020   •   20:48

Berbec

Azi simți că lucrurile nu merg așa cum îți dorești și de aceea este posibil să ai o stare de neliniște. Încearcă să îți ocupi timpul cu lucruri care îți aduc satisfacție.

Taur

Problemele financiare îți ocupă toată ziua. Te gândești la soluții pentru a ieși din impas. Este recomandat să vorbești cu o persoană care să te ajute să privești lucruri dintr-o altă perspectivă.

Gemeni

Azi te ocupi de pasiunile pe care le ai, însă reușești să îți organizezi timpul astfel încât să te poți ocupa și de responsabilitățile pe care le ai la locul de muncă.

Rac

Energia nu este prezentă cu tine azi. De aceea, este recomandat să nu pui presiune pe tine, ci să îți acorzi puțin timp pentru a te relaxa și pentru a elimina din stresul pe care l-ai acumulat.

Leu

Azi reiei legătura cu un prieten vechi pe care nu l-ai mai auzit de mult timp. Vă amintiți de toate momentele prin care ați trecut împreună.

Fecioară

Te ocupi de tot ce înseamnă carieră. Vrei să îți păstrezi ritmul pe care l-ai adoptat în ultima perioadă și să îi mobilizezi pe cei din jurul tău în direcția pe care ți-o dorești.

Balanță

Azi descoperi pasiuni noi care te învață lucruri noi despre tine. Astfel, începi să te redescoperi și îți regândești planurile de viitor.

Scorpion

Nu reușești să te concentrezi nici măcar atunci când vine vorba de lucrurile simple pe care le ai de făcut. Încearcă să amâni luarea unor decizii care vor avea impact asupra viitorului tău.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close