Antena 3 Horoscop Horoscop 30 august - 5 septembrie 2020, cu Mariana Cojocaru. Două zodii se pot trezi cu destinul în derivă

Horoscop 30 august - 5 septembrie 2020, cu Mariana Cojocaru. Două zodii se pot trezi cu destinul în derivă

de Alin Tarnovschi    |    31 Aug 2020   •   09:30
Horoscop 30 august - 5 septembrie 2020, cu Mariana Cojocaru. Două zodii se pot trezi cu destinul în derivă

Horoscop 30 august - 5 septembrie 2020, cu Mariana Cojocaru. Cu Soarele în Fecioară și cu Jupiter retrograd, urmează o săptămână complicată, iar două zodii se vor trezi cu destinul în derivă și cu blocaje karmice.

Iată previziunile astrelor pentru fiecare zodie în parte, previziuni interpretate de astrologul Mariana Cojocaru.

Horoscop 30 august - 5 septembrie 2020, cu Mariana Cojocaru pentru Berbec

Deși Soarele este în Fecioară, aspectul central al săptămânii viitoare este dat de cuadratura pe care planetele din Berbec le face cu planetele din Capricorn. Cum în Capricorn este și Luna la debut de săptămână, în rezonanță cu Saturn Retrograd, Pluton Retrograd și Jupiter Retrograd vă spun că mulți nativi ai zodiacului, indiferent de zodia în care s-au născut vor fi cu destinul lor în derivă.

Horoscop 30 august - 5 septembrie 2020, cu Mariana Cojocaru pentru Taur

Rezonarea Lunii Albe cu Pluton Retrograd, Saturn Retrograd și Jupiter Retrograd din Capricorn și opoziția Lunii cu Venus din Rac vă afectează relațiile de orice natură. Fie că sunt de dragoste, de familie, socio-profesionale, aspectele se dovedesc nefaste și marchează blocaje karmice, greu de înțeles și de depășit de unii singuri. Sănătatea este și ea marcată de opoziție fie la voi, fie la cineva apropiat.

Horoscop 30 august - 5 septembrie 2020, cu Mariana Cojocaru pentru Gemeni

Cuadratura Soarelui natal cu Soarele progresat din Fecioară se pare că nu vă dă liniște. Marcajul karmic este unul puternic și este dat de influențele de la berbec și taur, în vreme ce Axa Karmică este în Gemeni și Săgetător. Cumpenele vor fi greu de depășit și, numai după ce veți înțelege cum le aveți înscrise pe karma personală/de cuplu/amor. Afectează cariera.

Horoscop 30 august - 5 septembrie 2020, cu Mariana Cojocaru pentru Rac

Opoziția lui Venus cu Luna și cele trei planete retrograde din Capricorn vă atenționează în primul rând asupra sănătații și apoi asupra planului sentimental(dragoste). La unii ordinea poate fi inversată. Un lucru este cert: nu mai este nicidecum liniștea dinaintea furtunii și, barierele vor fi greu de înlăturat de unii singuri. Misiunea karmică neînțeleasă vă poate da de acum mari bătăi de cap.

Horoscop 30 august - 5 septembrie 2020, cu Mariana Cojocaru pentru Leu

Capacitatea voastră de adaptare la o astfel de perioadă este foarte dificilă. De ce? Fiind zodie fixă, planetele care sunt acum în zodii cardinale vă sunt incomode. Marcajul este pe carieră, dragoste(relațiile pe care le considerați compatibile se vor dovedi incompatibile), business și, nu în ultimul rând, sănătate. Pentru a evolua inclusiv spiritual va trebui să știți ce misiune karmică ați primit de la naștere.

Horoscop 30 august - 5 septembrie 2020, cu Mariana Cojocaru pentru Fecioară

Unele și unii nativi pot avea probleme cu justiția sau creionate de faptul că nu au ales bine sau corect în dragoste. Copiii reprezintă un punct sensibil, pentru că trăim vremuri tulburi și nu veți ști cum să-i orientați corect (cuadratura Soarelui cu Axa de Destin din Gemeni și Săgetător).

Horoscop 30 august - 5 septembrie 2020, cu Mariana Cojocaru pentru Balanță

Lilith și Marte în Berbec, ambii malefici rup relații... Aveți mare grijă în special la capitolul dragoste! Marte e motor și coordonator astral al compatibilității și poate juca feste.

Horoscop 30 august - 5 septembrie 2020, cu Mariana Cojocaru pentru Scorpion

Atacurile pe destin vă pot arunca exact ca Foarța Centrifugă într-o Vale a Plângerii. Cum mulți nu conștientizați că alegerile pe care le-ați făcut în trecut, inclusiv în dragoste sau carieră, sunt știute Sus, căutați căi de eliberare.

Horoscop 30 august - 5 septembrie 2020, cu Mariana Cojocaru pentru Săgetător

S-a schimbat complet structura de compatibilitate de câțiva ani buni încoace. Primele tensiuni nu încetează să apară. Așadar, grijă mare și la dragoste și aici!

Horoscop 30 august - 5 septembrie 2020, cu Mariana Cojocaru pentru Capricorn

Săptămâna debutează cu patru planete în constelația voastră, cap de listă fiind acum Luna. Opoziția cu Venus din Rac și cuadraturile cu Lilith, Marte și Kiron retrograd din Berbec vă înfrânează în înțelegerea și atingerea obiectivelor propuse(dragoste, carieră, sănătate, etc). Marcajul este karmic și extrem de profund, căci fiecare Capricorn are o karmă personală,diferită de aspectele generale.

Horoscop 30 august - 5 septembrie 2020, cu Mariana Cojocaru pentru Vărsător

Fiți și voi cu mare bagare de seamă la alegerea unui partener de viață și numai... Vă pot da un singur sfat care e de altfel și foarte important: Nu e de joacă cu destinul incompatibil!

Horoscop 30 august - 5 septembrie 2020, cu Mariana Cojocaru pentru Pești

Cuadratura lui Neptun Retrograd cu Axa Karmică e aidoma unui labirint ...minat de destin. Nu vă afectează doar pe voi, ci și celelalte semne zodiacale, deci și pe cei dragi vouă: Gemeni, Săgetător(Axa Karmică), Fecioară(opoziția cu Soarele), Berbecul, Capricornul, Balanța, Racul, Leul, Taurul, Vărsătorul pe zone ce țin de orientare, studii, carieră, amor, sănătate.

sursa: kfetele.ro.

×
Subiecte în articol: Mariana Cojocaru
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close