Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 30 decembrie 2020. Berbecii se gândesc la trecut, Peştii îşi îndeplinesc o dorinţă

Horoscop 30 decembrie 2020. Berbecii se gândesc la trecut, Peştii îşi îndeplinesc o dorinţă

Horoscop 30 decembrie 2020. În penultima zi a anului 2020, Berbecii se gândesc la trecut şi dacă au făcut alegerile corecte în viaţă, în timp ce Peştii îşi îndeplinesc una dintre cele mai importante dorinţe.

Horoscop 30 decembrie 2020. Berbecii se gândesc la trecut, Peştii îşi îndeplinesc o dorinţă
Sursa foto: Pixabay
de Alin Tarnovschi    |    29 Dec 2020   •   17:00

Horoscop 30 decembrie 2020 pentru Berbec

Astăzi vă gândiţi la trecut în loc să vă gândiţi la viitor, mai ales că în foarte scurt timp veţi trece împreună cu familia şi persoana iubită în noul An. Vă veţi gândi dacă aţi făcut alegerile corecte în viaţă, însă nu este cazul. Având în vedere că sunteţi înconjuraţi de iubire este absolut clar că aţi făcut alegerile corecte.

Horoscop 30 decembrie 2020 pentru Taur

Sunteţi plini de voi şi asta datorită unui succes răsunător de care aţi avut parte în ultima perioadă. Poate este cazul să fiţi un pic mai modeşti şi să încercaţi să le mulţumiţi, atât cât este posibil, şi celor care au pus umărul la acest succes. Poate veţi reuşi, din nou, în anul ce urmează.

Horoscop 30 decembrie 2020 pentru Gemeni

Astăzi veţi afla un secret care ar putea să vă dea întreaga viaţă peste cap. V-a fost ţinut departe de urechi chiar de cineva care ţine la voi şi trebuie să acceptaţi că tocmai acesta a fost motivul pentru care vestea a fost ţinută secretă. Oricum, la câte aţi trecut prin viaţă, nu mai contează foarte mult un rău în plus. Gândiţi pozitiv!

Horoscop 30 decembrie 2020 pentru Rac

Credeţi sau chiar vă aflaţi într-un impas destul de important în viaţa voastră. Rutina şi faptul că aţi stat destul de mult timp departe de prieteni sau de oameni în general v-a transformat comportamentul şi aţi devenit mai retraşi. Astăzi este momentul să ieşiţi din carapace şi să vă simţiţi, din nou, legat de oameni şi în mijlocul lor.

Horoscop 30 decembrie 2020 pentru Leu

Când totul pare că s-a terminat prost şi credeţi că aţi pierdut, ar fi cazul să mai priviţi încă o dată, din exterior, întreaga problemă. Soluţia, cheia, rezolvarea este extrem de simplă. La final vă veţi fi şi mirat cum de nu aţi văzut-o mai repede.

Horoscop 30 decembrie 2020 pentru Fecioară

Totul se învârte astăzi în jurul hobby-ului vostru. Veţi primi un cadou neaşteptat (chiar dacă a trecut Crăciunul) cu ajutorul căruia vă veţi desăvârşi o "operă de artă". Nu uitaţi să mulţumiţi celui care v-a oferit acest cadou salvator. Urmează numeroase proiecte de succes pentru voi.

Horoscop 30 decembrie 2020 pentru Balanţă

Decizii pe ultima sută de metri pentru nativii din zodia Balanţă. Astăzi trebuie să puneţi la punct ultimele detalii pentru un proiect la care aţi muncit din greu în ultima perioadă sau chiar în ultimul an. Totul va ieşi ca la care, însă trebuie să fiţi convinşi că nu e loc de nicio greşeală.

Horoscop 30 decembrie 2020 pentru Scorpion

Astăzi este o zi în care trebuie să vă refaceţi. Aţi petrecut din greu sau poate chiar aţi muncit şi este timpul să vă relaxaţi şi să vă încărcaţi bateriile pentru petrecerea ce va urma în noaptea de Revelion. Dacă tot staţi toată ziua în casă, aţi putea profita de acest timp preţios şi să puneţi la punct anumite treburi casnice cu care aţi rămas datori.

Horoscop 30 decembrie 2020 pentru Săgetător

O zi extrem de importantă pentru nativii din Săgetător. Sunteţi plini de bucurie şi încercaţi să împărtăşiţi aceste sentimente cu întreaga familie, dar şi cu prietenii apropiaţi. Aşa că, astăzi, veţi face o mulţime de vizite unor rude sau prieteni sau poate veţi fi chiar voi gazdele. Oricum, se anunţă o zi în care veţi fi foarte fericiţi!

Horoscop 30 decembrie 2020 pentru Capricorn

Încăpăţânarea vă face probleme, cel puţin astăzi, când veţi fi puşi în faţa unor situaţii în care veţi fi nevoiţi să faceţi un compromis sau să recunoaşteţi că aţi greşit. Sfatul astrelor este să lăsaţi puţin de la voi pentru a nu strica anumite relaţii cu oameni pe care îi consideraţi foarte importanţi în viaţa voastră.

Horoscop 30 decembrie 2020 pentru Vărsător

Sunteţi mulţumiţi cu viaţa pe care o aveţi, însă astăzi puneţi la cale un plan pentru viitorul apropiat. Construirea unei case, întocmirea unui dosar sau pur şi simplu vă veţi gândi cum să faceţi mai bine ceea ce v-aţi propus. Nimeni şi nimic nu vă va sta în cale în realizarea acestui plan, însă este recomandat să ascultaţi şi părerile oamenilor care v-au demonstrat că vă vor binele.

Horoscop 30 decembrie 2020 pentru Peşti

Una dintre cele mai importante dorinţe ale voastre va fi îndeplinită astăzi, fie total, fie parţial. Oricum ar fi, o veste nemaipomenită vă aşteaptă. Nu este cazul să vă gândiţi sau să vă sfătuiţi cu cineva. Pur şi simplu este cazul să o faceţi!

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close