Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 cu Minerva.  Taurii și Fecioarele câștigă bani!

Horoscop 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 cu Minerva.  Taurii și Fecioarele câștigă bani!

Horoscop 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 cu Minerva. O săptămână plină de reușite pentru mulți dintre nativi. Avem parte de surprize mai pe toate planurile. Minerva ne spune care sunt șansele să avem o săptămână cât mai productivă și frumoasă.

Horoscop 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 cu Minerva.  Taurii și Fecioarele câștigă bani!
de Georgiana Adam    |    30 Noi 2020   •   10:00

BERBEC

În această săptămână trebuie să lucrezi la menținerea ordinii la locul de muncă. Este posibil să îți pierzi răbdarea rapid și să te simți neputincios atunci când o lucrare rămâne neterminată. Termenele, contractele și inițiativele nu pot fi respectate. Perspectivele carierei vor fi mult mai bune după sfârșitul acestei săptămâni, mai ales dacă lucrezi în regim de telemuncă. Vei obține în cele din urmă acea informație pe care ești cu ochii de timp bun. Fă ceva pentru a-ți motiva echipa să lucreze mai bine.

TAUR

Pe la mijlocul săptămânii apar și niște câștiguri financiare. Aștepți ca o bătălie legală să fie decisă în favoarea ta. Acest lucru va ușura povara financiară pe care ai simțit-o în ultima vreme. Încearcă să nu investești în nimic săptămâna aceasta. Micile investiții anterioare îți vor aduce profituri bune săptămâna aceasta și îți vor îmbunătăți situația financiară. Pregătește-te de Moș Nicolae.

GEMENI

O săptămână bună pentru majoritatea dintre voi! Dar dacă ai descoperit recent o problemă cardiacă ai șanse mari să o controlezi; urmează sfaturile medicului și poți salva o mulțime de probleme de mai târziu. Dacă ai avut dureri musculare în ultimele săptămâni, vei scapă de toate acestea destul de ușor acum.

RAC

Este timpul să te reevaluezi la locul de muncă și să vezi dacă este ceea ce trebuie! Un sfat prietenesc, ia fii atent la atitudinea și cuvintele tale. Posibil să te confrunți cu unele probleme din cauza unui coleg de muncă. Acest lucru s-ar putea înrăutăți și ar putea să te conste slujba, că nu știi pe cine are în spate. Prin urmare, fii foarte atent la locul de muncă.

LEU

Săptămâna aceasta este o perioadă bună pentru profesioniștii din mass-media și comunicare. Dacă vrei o schimbare vezi că apare o ofertă mai bună; acceptă imediat. Este posibil ca parteneriatele să funcționeze extrem de bine în acest timp și te vor ajuta să atingi superlativul în carieră mai devreme decât crezi. Alegerile sunt bune și îți vor spori perspectivele de carieră.

FECIOARĂ

Problemele juridice lăsate în așteptare, vor fi finalizate săptămâna aceasta și rezultatele vor fi în favoarea ta. Acest lucru poate aduce chiar și câștiguri financiare pentru tine. Dacă intenționezi să cumperi niște articole de lux, chiar dacă este Moș Nicolae, eu zic că ar trebui să amâni pentru o perioadă mai bună. Orice cheltuială inutilă pe care o faci acum îți poate afecta bugetul câtva timp de acuma încolo.

BALANȚĂ

Exercițiile fizice sunt cheia acestei săptămâni, deoarece este momentul perfect pentru a te apuca de fitness, găsești lecții online. Mintea ta este mai receptivă la gândurile pozitive în acest timp. Aș săune că săptămâna aceasta nu te mai chinuie durerile de săptămâna trecută, ceea ce îți schimbă starea de săirit. Cu toate acestea, nu trebuie să te joci sănătatea. S-ar putea ca sfârșitul de săptămână să se lase cu tuse și cu răceli.

Continuarea pe huff.ro.

×
Subiecte în articol: Minerva
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close