Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 31 martie 2020. Balanțele primesc vești excelente. Fecioarele se dedică pasiunilor

Horoscop 31 martie 2020. Balanțele primesc vești excelente. Fecioarele se dedică pasiunilor

Horoscop 31 martie 2020. Iată care sunt previziunile astrale pentru ziua de marți:

Horoscop 31 martie 2020. Balanțele primesc vești excelente. Fecioarele se dedică pasiunilor
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
30 Mar 2020   •   15:56

Horoscop 31 martie 2020. Zodia care își extinde orizonturile

Berbec, 31 martie

Ziua de azi este una plină de optimism. Viața de cuplu merge exact așa cum îți dorești, iar productivitatea este și ea prezentă când vine vorba de locul de muncă.

Taur, 31 martie

Vrei să înveți cât mai multe lucruri azi, așa că îți dedici ziua în totalitate studiului. Înveți o mulțime de lucruri și îți extinzi orizonturile.

Gemeni, 31 martie

Muncești mai mult decât în mod normal, pentru că poți face totul din confortul oferit de propria locuință. În plus, reușești să te ocupi și de o serie de treburi casnice.

Rac, 31 martie

Reiei legătura cu un prieten vechi pe care nu l-ai mai văzut de mult timp. Discutați despre toate lucrurile prin care ați trecut împreună și puneți la punct un plan pentru o călătorie în viitor.

Leu, 31 martie

Toată atenție îți este îndreptată către un proiect la care te gândești de mult timp, dar pentru care nu ai făcut nimic în trecut. Acum este momentul.

Fecioară, 31 martie

Ziua de azi este despre pasiunile pe care le ai. Te ocupi de toate lucrurile care îți aduc satisfacție și, astfel, reușești să elimini din stresul pe care l-ai tot acumulat în ultima vreme.

Balanță, 31 martie

Azi primești o veste bună care te ajută să privești cu mai mult optimism spre viitor. În plus, ai parte de niște discuții cu partenerul de cuplu care te ajută să te cunoști mai bine.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close