Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 31 martie 2021. Fecioarele sunt în centrul atenției, Vărsătorii au parte de multă iubire

Horoscop 31 martie 2021. Fecioarele sunt în centrul atenției, Vărsătorii au parte de multă iubire

Horoscop 31 martie 2021. O zi cu mult dinamism și multe șanse în domeniul economic și financiar. Unii au noroc la bani, alții în dragoste. Fecioarele sunt în centrul atenției, Vărsătorii au parte de multă iubire.

Horoscop 31 martie 2021. Fecioarele sunt în centrul atenției, Vărsătorii au parte de multă iubire
Sursa foto: Pixabay
de Alexandra Dima    |    30 Mar 2021   •   14:55

Horoscop 31 martie 2021 pentru Berbec

Neînțelegerile cu partenerul se vor încheia în mod neașteptat. Încearcă să fii mai independent financiar. Este un moment bun să obții o promovare la job. Cere și ți se va da. Și nu uita cel mai bun medicament este bucuria sufletului! 

Horoscop 31 martie 2021 pentru Taur

A venit momentul să începi o nouă poveste de dragoste. Este și o zi bună din punct de vedere economic. Proiectele tale profesionale sunt favorizate astăzi. Nu fii obsedat cu anumite detalii, rapoartele tale sunt perfecte. 

Horoscop 31 martie 2021 pentru Gemeni

Persoana de care ești interesat vine în întâmpinarea planurilor tale. Economic, treci printr-o perioadă delicată. Nu fii devensiv cu colegii tăi Poți scăpa de stres ocupându-te puțin de propriul corp. Gimnastică, SPA, plimbare – de ce nu? 

Horoscop 31 martie 2021 pentru Rac

Atenție, un amic pe care l-ai ofensat mai de demult caută să se răzbune. Și e pe val, are multe șanse de partea lui de această dată. La muncă totul merge însă de minune, vei avea parte de noi clienți valoroși. 

Horoscop 31 martie 2021 pentru Leu

Fiţi mai sensibili şi mai deschişi la problemele celor din jurul vostru, în special în cazul prietenilor. Pentru că aveţi un buget mai mare, aveţi şi cheltuieli mai mari, cel puţin în această perioadă. Încercaţi să economisiţi dacă vreţi ca aceste noi venituri să facă diferenţa.

Horoscop 31 martie 2021 pentru Fecioară

Munca voastră este extrem de apreciată, iar astăzi veţi fi în centrul atenţiei. De asemenea, aţi putea fi promovaţi. Totuşi, odată cu promovarea vin şi noi responsabilităţi aşa că trebuie să vă gândiţi foarte bine. Spre seară, vă veţi bucura de succesul de peste zi alături de persoana iubită.

Horoscop 31 martie 2021 pentru Balanță

Relaţia voastră s-ar putea rupe dacă veţi continua să vă certaţi cu persoana iubită. Găsiţi un numitor comun şi comunicaţi. Este singura soluţie pentru a vă salva relaţia. La locul de muncă, faceţi un compromis pentru a pretinde ceea ce este al vostru.

Horoscop 31 martie 2021 pentru Scorpion

Astăzi sunteţi impulsivi şi aţi putea fi luaţi de val în anumite discuţii. Comunicaţi şi începeţi să înţelegeţi că doar în echipă veţi putea realiza ceva uriaş.

Horoscop 31 martie 2021 pentru Săgetător

Dragostea vine din parte unei persoane total neaştepate. Încercaţi să îi acordaţi o şansă, iar astfel nu veţi avea nimic de pierdut. Sectorul financiar vă aduce o serie de probleme în cursul acestei zile. Ar fi mai bine să nu faceţi investiţii şi nici să fiţi mai atenţi la modul în care cheltuiţi banii. 

Horoscop 31 martie 2021 pentru Capricorn

Prietenii vă sunt alături, iar sfaturile lor vă îmbunătăţesc viaţa amoroasă. Economiile pe care le-aţi făcut până acum încep să dea roade. Vă pregătiţi să faceţi o investiţie sau să vă transformaţi hobby-urile într-o afacere. 

Horoscop 31 martie 2021 pentru Vărsător

Viaţa amoroasă începe să îşi pună amprenta pe starea de spirit. V-aţi păstrat optimismul, dar se pare că acum nimic nu vă mai intră în graţii. În cea de-a doua parte a zilei veţi primi o sumă de bani de la rude sau chiar o mărire de salariu.

Horoscop 31 martie 2021 pentru Pești

Persoana iubită are din ce în ce mai multă nevoie de atenţie. Traversaţi o perioadă în care vă canalizaţi toată energie pe propria persoană, motiv pentru care partenerul de viaţă s-ar putea să se simtă ignorat. Vă găsiţi împlinirea la locul de muncă, iar atunci când ajungeţi acasă vă simţiţi cu adevărat fericiţi.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close