Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 4 februarie 2021. Capricornii au mână bună la bani, Peştii au probleme cu stima de sine

Horoscop 4 februarie 2021. Capricornii au mână bună la bani, Peştii au probleme cu stima de sine

Horoscop 4 februarie 2021. Capricornii au mână bună la bani, Peştii au probleme cu stima de sine

Horoscop 4  februarie 2021. Capricornii au mână bună la bani, Peştii au probleme cu stima de sine
de Georgiana Adam    |    03 Feb 2021   •   15:50

Horoscop 4 februarie 2021 pentru Berbec

Dacă te-ai săturat să faci aceleași lucruri în fiecare zi, privește în oglindă pentru a afla soluția. E timpul să îți utilizezi fabuloasa ingeniozitate. Dărâmă-ți rutina cu o nouă arie de explorat! Poți să își dai seamă că e chiar sub nasul tău ceva nou. Fă ceea ce își propui indiferent de opinia altora. 

 

Horoscop 4 februarie 2021 pentru Taur

Hrănește-ți foamea de creativitate cu ceva artă. Muzică, poezie, dans chiar și graffitti - toate îți pot stimula creierul să vadă lumea altfel. Vizitează un site muzical și explorează ritmurile altor culturi. Vi ieși astfel din rutină și vei păși pe tărâmuri noi.


Horoscop 4 februarie 2021 pentru Gemeni

E timpul să fii mai creativ cu lucrurile pe care le faci pentru amuzament. Bugetul tău de distracție nu a mai fost alimentat de mult. Nu ai nevoie de chestii de lux pentru a te simți bine. E posibil să nu cheltui niciun ban și să te distrezi la maximum. Pune-ți mintea la treabă și dacă nu te descurci, întreabă un prieten.


Horoscop 4 februarie 2021 pentru Rac

De ce pui presiune pe tine să cari mai mult decât poți duce în acest moment? Te simți gata de noi provocări, dar nu privești lucrurile în detaliu și situația te-ar putea depăși. Trebuie să îți focusezi resursele pe un singur proiect. Momentan, cea mai sigură cale pentru a evolua este să îți alegi o singură cale și să mergi cu pași mici. 


Horoscop 4 februarie 2021 pentru Leu

Astăzi s-ar putea să constați că te scufunzi într-o stare din ce în ce mai introvertită. Nu te interesează interacțiunea cu ceilalți până mai pe seară, când îți recapeți încrederea în propria persoană. Întreabă-te ce vrei, de fapt, în afară de o nouă relație. Și răspunsul îl vei găsi în tine, nu în afara ta! 


Horoscop 4 februarie 2021 pentru Fecioară

Dacă începi azi vreo relație, indiferent de natura ei - romantică, de amiciție ori de afaceriI - asigură-te că nu te pui sub o presiune prea mare. Tensiunea e contagioasă, deci cu cât vei fi mai nervos, cu atât se vor enerva și cei din jur, iar o colaborare devine aproape imposibilă. Fii mai relaxat și totul va fi bine!


Horoscop 4 februarie 2021 pentru Balanță

Din cauza prea multor incertitudini din viața ta, te poți simți copleșit astăzi. Nu este chiar ziua ideală să te aventurezi în noi ocuri și noi situații. Să stai acasă e cea mai bună opțiune pentru a-ți da timp să îți refai starea de spirit. Dacă trebuie neapărat să călătorești ia cu tine ceva care să îți amintească de casă - perna sau cartea favorită. 


Horoscop 4 februarie 2021 pentru Scorpion

Secretul zilei de azi este confidențialitatea. Ține pentru tine tot ceea ce afli și evită-i pe cei care știi că sunt bârfitori de profesie. Nu trebuie să te stresezi cu asta prea mult deoarece, la finalul zilei, informațiile vor deveni irelevante ori divulgate de către altcineva. Tu însă, vei avea consolidată reputația unui om de încredere.
 

Horoscop 4 februarie 2021 pentru Săgetător

Aveţi impresia că sunteţi complet pregătit(ă) să avansaţi într-o anumită privinţă, numai că nu sunteţi gata cu adevărat, aşa că nu vă grăbiţi. Sunt câteva amănunte de care trebuie să aveţi grijă şi trebuie să le rezolvaţi înainte să demaraţi către noua ţintă. În plus, vă stă cineva în cale. Deşi nu încearcă să vă oprească în mod intenţionat, va reprezenta un obstacol. Vestea bună este că această încetinire va face ca rezultatul final să fie mult mai bun.


Horoscop 4 februarie 2021 pentru Capricorn

O energie favorabilă pulsează chiar acum în jurul finanţelor dumneavoastră, dar trebuie să faceţi ce depinde de dumneavoastră pentru a vă asigura că va mai persista o vreme. Oricât de obositor sau de plictisitor ar fi, trebuie, pur şi simplu, să faceţi "săpăturile" necesare pentru a lua o decizie în cunoştinţă de cauză în privinţa banilor dumneavoastră. Informaţi-vă şi nu vă va părea rău în următorii cinci ani. Gândiţi-vă la ce vă doriţi în viitor şi daţi-i mai multă prioritate decât vreunui fleac tehnologic sau vreunei noi "jucării" la care râvniţi acum. Satisfacţia întârziată este ceva ce merită examinat.


Horoscop 4 februarie 2021 pentru Vărsător

Doar pentru că au mai rămas câteva lucruri de rezolvat în privinţa unui viitor eveniment, nu înseamnă că trebuie să vă înfrânaţi emoţia şi entuziasmul. Incertitudinea este, ea însăşi, o emoţie şi trebuie să vă obişnuiţi cu ea. Există, e adevărat, şi posibilitatea ca lucrurile să nu meargă conform planificării. Şi ce dacă? Măcar v-aşi bucurat şi aţi sperat. În plus, pe viitor vă veţi simţi mai cu picioarele pe pământ şi mai împăcat(ă) cu faptul că nu cunoaşteţi chiar toate micile detalii.


Horoscop 4 februarie 2021 pentru Peşti

Aveţi o atitudine prea autocritică? Nu ajută la nimic dacă vă enervaţi pe dumneavoastră înşivă. Nu vă ajută cu stima de sine, nu vă rezolvă problemele şi, cel mai probabil, nu vă creşte starea de fericire. Aţi făcut ceva greşit? Încercaţi să remediaţi. Dacă nu este posibil, măcar trageţi învăţămintele şi treceţi peste. Stăruinţa asupra eşecurilor este neproductivă şi neatrăgătoare pentru persoanele din viaţa dumneavoastră.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close